I'm walking on broken glass

Alla mina fina läsare, jag ser att ni inte har gett upp hoppet om mej än och gör inte det!
Jag har inte så bra koll just nu och jag orkar tyvärr inte blogga. Jag måste få koll på mig själv igen och det kan ta ett tag innan jag hittar tillbaka.

Puss och ha det så jätte bra så länge!

I'll be back;)


Tears don't mean I'm losing

It's okay not to be okay

Every long lost dream led me to where you are

förlåt jag orkar inte blogga men jag kan lägga in lite bilder från helgen så kan ni förstå hur kl jag har haft;)

Lör:











Sön:







Har inga bilder från fredagen än sry;)

Take care<3

Eeeh hej

Förlåt mina läsare för att jag inte har bloggat men jag har inte haft något internet för det har varit något fel i hela mitt område så nu sitter jag på donsö hos min kompis Ellen som inte är hemma..... med hennes dator. Hon är och hämtar Elin vid båten som oxå ska komma hit:D
Igår i alla fall hade jag släktkalas och det var mycket trevligt;) Jag fick jätte bra saker som jag bara ville ha så jag blev jätte nöjd;) Bilder kommer när jag kan använda min egen dator igen;)
Idag har jag stressat runt som en galning... Först åkte jag till svenskridsport för att köpa lite saker sen åkte jag till börjes och köpte havre till pollen och sen vidare till kungsmässan för att köpa blommor till min gammelmorbror som vi ska till imon:) Sen stressa hem och packa och duscha och göra sig iordning och sen åkte jag in till stan och köpte en parfym och en eyeliner. Sen tog jag spårvagnen till saltholmen och sen tog jag båten till donsö där ellen kom och mötte mig:) Och nu har vi bytt födelsedagpresenter och så har vi varit ute på promenad och tagit massa bilder med hennes systemkamera som ni säkert kommer få se någon gång;) Så nu sitter jag och väntar på att Miffot ska komma hem med Elin:D Våran kväll kommer bli grym;D
Take care<3

Sorry

Världens sämsta uppdaterare jag vet.... Jag ska försöka bli bättre;)

Asså denna dagen har varit lite halvgalen...
Började praktiken halv sju och så somnade jag och sov 45 min!! Pinsamt.... hehe.
Efter praktiken åkte jag in till stan och fixade lite saker;) Tihi^^
Sen var jag med Thunis David och linnea:) Och thune kunde serriöst inte prata idag x) Han fick inget vettigt ur sig alls hahah:P "Påsken loven"!? "Vi skulle ju baka film" haha vafan liksom? x)
Fick lite fina kläder av mammas jobbarkompis dotter idag oxå och hon har jätte bra klädsmak så jag blev rätt glad:D

Take care<3

Det sista jag förväntade mej

Det här var mer än vad mitt hjärta klarade av

RSS 2.0