What the fox say?

Började även denna dagen på oxfam bland böcker och spännande människor. Hade en lång konstig diskussion med en ex soldat om hur dålig man måste vara för att misslyckas med att göra te. Vi kom fram till att man måste vara rätt dålig. Det roliga var att efter ett tag så gjorde han te till alla och en tant som brukar vara där hällde ut det och gjorde om det själv. Dog lite! 
 
Efter oxfam gick jag hem och åkte med Emma och William till doktorn. Stackan har fått en virus som inte vill försvinna och han hostar hela tiden. Gör lite ont i hjärtat. Han har nog smittat mig för jag springer också runt och hostar. Men det känns så klart inte lika jobbigt när jag gör det. 
 
När vi kom hem igen gjorde jag en del av first aid provet (supertråkigt!!) sedan var det dags att börja jobba. Jag läste för killarna och eftersom jag glömde lägga tillbaka boken på sin rätta plats tyckte Harry att jag skulle sitta på the naugty step för en time out och tänka på vad jag hade gjort. Så söt så jag dör! Så där satt jag och spelade spel på min telefon en stund tills han hade somnat. Sen käkade jag lite mat och när jag hade slutat jobba tog jag en liten powerwalk/springtur. Passade även på att prata med mamma när jag var ute. 
Asså det är helt sjukt hur mycket rävar det finns i wanstead! Dom är överallt. Idag såg jag 4 stycken när jag var ute!
Häromdagen såg jag en och tänkte "åh gud vilken söt hund jag undrar vart ägaren är. Vänta lite.. DET DÄR ÄR INGEN HUND" Där var det inte frågan om what the fox say, där var det frågan om hur fort Camilla kan springa utan att den biter henne i hälarna. Jag var seriöst två meter ifrån den. Dom är verkligen inte rädda för en. Scary.
 
Imorgon ska jag på intervju på dagiset och jag hoppas verkligen att dom tycker om mig!! Och tänk om dom tycker om mig så mycket att dom till slut börjar betala mig! Det hade varit helt underbart. Men för nu är det bara skönt att ha något kul att göra på dagarna! 
 
Love Camie

Hej spindel trevligt att träffas men det är dags för dig att gå nu.

Vad gör man när en stor spindel (första spindeln jag har sett sen jag kom hit btw) springer in under sin hylla? Jo man struntar modigt i det och går och lägger sig ändå men kan inte riiiiiktigt stänga ögonen helt för den kan ju attackera en. 
Så man väljer att blogga istället. 
 
Mina två senaste dagar har sett lika dana ut. Först jobb på oxfam 10-17:30 inklusive goa luncher med min nya jobb partner Georgia. Hon har ställt in sig på helt på att lära mig allt om den Engelska kulturen så idag tvingade hon mig att äta sausage rolls. Det var mig en unik sak att äta. Jag kan inte säga att det var gott men det var inte äckligt heller. 
 
 
Jag har märkt att man hittar väldigt mycket intressanta saker när man jobbar i en donation bokaffär. Det är många som donerar mycket fina saker som är värda ganska mycket men en del är väldigt konstiga. T ex:
 
För när man ser denna boken tänker man "ja denna boken verkar jätte bra denna vill jag läsa!"
Eller ne.
 
Och på tal om ingenting hur mycket älskar inte jag costas muggar då!
 
Så fina och juliga♥
 
Så kort sagt ser mina dagar ut så här:
 
En kassa apparat (som alltid ska bråka med mig) kaffe i mysiga muggar, omringad av lugnande böcker och pratglada människor som inte hinner andas mellan orden och som jag lär svära på Svenska. Dom flesta springer numera runt i butiken och säger fan eller helvette och kunderna går lyckligt ovetande runt och fattar ingenting. Jag tycker det är lika kul varje gång. Fast jag väntar bara på den dagen en svensk kommer in i butiken. Det vill jag inte missa!
 
Nu ska jag försöka söka upp min oinbjudna gäst och sedan sova för jag har en hel dag på Oxfan framför mig imorgon också.
 
Love Camie
 

 
 

First aid, skattkammarplaneten, julmarknad, svenska kyrkan, förkläde och CV

Hejhejhej!! Jag vill börja med att be om ursäkt för att jag inte har bloggat och jag ska försöka hålla igång bloggen så ni kan sluta vara arga på mig. Men som jag förutspådde innan jag åkte så skulle jag tröttna på att blogga efter en-två månader och det har nu gått en och en halv. I'm trying dudes!
 
I fredags var jag på Westfield och tog en lååååång supermysig fika med Micha och kollade efter ideer till julklappar. 
 
 
Det är helt otroligt hur mycket konstiga saker dom säljer. Här är ett exempel:
 
 
Det bästa är att när man trycker på näsar gör den ko ljud i typ en kvart och det går inte att stänga av den. Vi försökte osynligt glida ut buriken som om vi inte hade varit där medans mooooandet ekade i hela butiken.
 
Sedan jobbade jag fram tills typ 7 sedan gick jag och Micha till puben och drack lite alkohol för omväxslings skull... Jag kommer vara alkoholist när jag kommer hem igen. Vi håller på och plnerar massa saker. Vi har till exempel bestämmt oss för att åka till irland till våren och vi ska åka partybuss och gå på hungergames och åka till något annat ställe jag inte kommer ihåg vad det heter med massa andra roliga människor. Vi två har en hel del planer. Frågan är vilka vi kommer hålla oss till. 
 
På lördagen gick jag upp väldigt tidigt för att ta mig in till London för att gå på en first aid kurs. Den var faktiskt jätte bra och jag är superglad att Emma skickade mig på den. Visst, jag vet hur man gör HLR och jag vet hur man lägger om ett förband men vi lärde oss även andra bra saker att veta. Som t ex lärde vi oss om dom mest vanliga sjukdommar hon barn. (Kursen var lite mer riktad mot dom som jobbar med barn). När det gäller sjukdommar som förekommer ofta hos barn kan det vara bra att veta vad man ska göra och hur man ska bete sig. Men nu har jag även ett 6 timmar prov framför mig för att få mitt first aid certifikat. Segt men nödvändigt.
 
 
När jag kom hem efter en lång mycket intressant dag så käkade ja middag och tog mig hem till Ida för filmkväll hos henne med Emelie och en tjej som heter Josefin. Vi mös till det med skattkammarplaneten. Tänkte mycket på Linus då med tanke på att det är en av våra gemenamma favoriter. Jag saknar min bror<3 Efter en trevlig kväll bar det sedan hemmåt. 
 
 
Söndagen började också ganska tidigt med att åka in till Svenska kyrkan för att gå på högmässan och sedan hjälpa till på jukmarknaden.  Så himla mysigt! Jag och sex andra tjejer hjälpte till att servera kaffe. Så vi sprang runt där i våra förkäden med kaffekannan i högsta hugg hela dagen. Jag tyckte det var jätte kul för tjejerna jag jobbade med var hur snälla som helst och jätte roliga plus att man träffade mycket svenskar och det känndes lite som hemma med alla svenska bakelser och andra svenska saker. Men det var lite förvirrande för det var också många engelsmän som kom så man visste inte riktigt om man skulle prata engelska eller svenska. Eftersom jag fortfarnade har hemlängtan var det lite depprimerande att se alla komma in med sina familjer och där stod jag och undrade vart min familj var.
Till lunch bjöds det på korv och till middag bjöds det på någon köttgryta. Vi började dra oss hemmåt när det roliga började och prästen började bjuda på snaps. Men jag var så trött att jag ville bara hem och ta det lugnt. Jag var hemma vid 8 tiden ungeför och jag spenderade resten av kvällen med Emma och Chris framför tvn. 
 
 
 
Passade även på att köpa lite svenskt godis♥
 
 
Denna dagen började med en go springtur i skogen följt av en inte lika go migrän. Jag tog massa tabletter och la mig i ett bad i förhoppning om att den skulle försvinna fort!
Efter badet (fortfarande med migrän) Började jag göra mig iordning för idag var min första dag på mitt nya voluntärjobb jag har skaffat mig. (eller ja, som min snälla värdmamma har skaffat mig) Det är i en bokaffär. Dom har 65 voluntärer som kommer och går i min ålder så jag kommer förmodligten träffa en del människor. Redan idag har jag träffat lite snälla människor. Det kommer bli skönt att få ha något att göra på dagarna även om det inte är betalt. Jag ska även på intervju på fredag på ett dagis. Det är också voluntärarbete men på sånna ställen om dom tycker om dig och trivs med dig kommer dom förmodligen att börja betala dig. Det kan även leda till barnvaktning på helgerna för att få lite extra pengar. 
 
Jag var hemma igen lagom tills jag skulle börja jobba och lägga barnen. Sedan kom Emma hem och hjälpte mig att skriva ett CV. Hon är helt grym på att skriva sånt! Jag har ju inte gjort jätte mycket i mitt liv egentlgen so far men hon tog det jag hade gjort och fick mig att verka helt amazing. När jag läste igenom det en sista gång innan vi skrev ut det så tänkte jag: Jag hade i alla fall anställt mig själv, jag är ju grym!
 
Nu är jag nerbäddad i min säng och ska sova så jag är redo för en ny dag imorgon i bokaffären. Ska jobba där hela dagen imorgon från 10-18. Kanske smiter lite tidigare om jag blir för trött i huvudet och myser med barnen lite längre istället♥
 
Love Camie
 
 

Intressant dag...

Idag har min dag varit så ointressant att det egentligen inte är värt att blogga om. Jag gick upp, tvättade, städade huset, gick ut och sprang, duschade, la barnen och nu sitter jag här. Har även skypat med mamma, pappa och fisken idag. Min moderna mormor har även lärt sig att använda skype så jag pratade med henne en liten stund! Helt otroligt att hon kan skypa med mig från sin Ipad! Hon är inte dålig hon! 
 
Roligare än så har inte jag haft det idag så jag bjuder på en vacker bild istället.
 
 
Love Camie

Camden Market, parken och biblioteket

I lördags var jag som sagt ute med Micha och vi hade jätte kul! Det är otroligt vad mycket den tjejen har gjort för att bara vara 22 år! Hon öppnade upp sig för mig och berättade hela sin livshistoria. Jag satt typ och gapade hela tiden. 
 
Igår var jag med Emelie och Ida på Camden Market. Det fanns jätte mycket fina saker och en hel del konstiga saker. Jag kom i alla fall hem med en tröja.
 
 
 
 
 
 
 
Cyberdog var ett spännande ställe. Tydligen ett jätte populärt ställe och vi stod i kö för att komma in. Inne i affären stod det tjejer på "balkonger" eller vad man nu ska kalla det och dansade. Dom sålde jätte mycket konstiga kläder i neon färgen. Dom hade en del coolar saker också. Tyvärr fick man inte ta några bilder där inne. 
 
När jag kom hem gick jag ut och sprang och det var första gången jag varit ute och sprungit när det varit mörk så ja visste inte riktigt vart jag skulle springa. För jag ville inte direkt springa i skogen när det var mörkt. Jag sprang på "the main road" och sedan sprang jag ner på någon annan gata och tänkte kolla vart jag hamnade. Tillslut kom jag till ett ställe som jag och micha hade gått på. Vi hade gått över en bro så jag tog samma bro igen och det var lika högt och läskigt denna gången med. Men jag trotsade min rädsla och stannade och tog ett kort. 
 
 
När jag kom tillbaka igen käkade jag middag med familjen och morfar och hans sambo. Chris hade lagat jätte god kyckling med potatis och morotsmojs och massa annat gott. Och vin så klart eftersom jag håller på att bli alcoholist.
 
 
Dom bjöd också på någon skum efterrätt. Dom kallade det pudding men det var inte det jag förväntade mig. Det smakade skumt och gott på samma gång. 
 
 
Idag var jag först med Emma och William på westfield och köpte en vattentät overall och stövlar till Willam. Sedan tog jag med William till parken och lekte där ett tag sen var vi en stund och lekte i biblioteket. Dom har en jätte mysig barnhörna där. 
Sedan kom Emma och hämtade oss och vi åkte och hämtade Harry på skolan och åkte och köpte donken till barnen. När vi kom hem igen åt vi glass, mös lite framför tvn och sedan var det läggdags för barnen. 
Då gick jag ner och käkade middag och jag kännde mig lite nyttigare än barnen. Jag åt kyckling från igår och gurka och hoppade glassen. Chris tyckte jag var nyttig. Ja någon gång i livet måste jag väll vara det tänkte jag då. 
 
Nu är det snart dags för mig att nana för jag är helt slut.
 
Love Camie
 
Föresten jag hittade lite roliga bilder härom dagen. Sånt här får mig alltid på bra humör!
 
 
Cats are taking over the world.
 
 

Utgång, Harry Potter och Linus Andreasson

Jag har omedvetet påbörjat ett Harry Potter maraton. Jag tycker dom filmerna är mysiga och när jag inte har haft något att göra så har jag suttit på en av filmerna. Just nu tittar jag på femman. Hoppade som vanligt över tvåan för den tycker jag inte om. Med den ormfobin jag har känns det onödigt att plåga mig själv med den filmen.
Jag är tydligen ite den ända som kollar på den idag. Hörde att det gick på fyran förut idag;)
 
Jag pratar väldigt mycket om er där hemma och speciellt min bror. Så idag fick jag frågan "du pratar så gott om din bror, hurdan är han?" Eehm ja, hur ska jag lyckas förklara honom på ett bra sätt? Det lät något i stil med: Han är väldigt smart, lite för smart, vet mycket saker, även saker som är helt onödiga, han är lång och smal och ser väldigt bra ut och är bra på precis allt. Ja så man kan väll säga att han är den av oss som fick allt. Och vad fick jag? Jag fick honom, världens bästa bror. 
Jag tror jag gjorde ett rätt bra jobb att förklara honom ändå. Tror jag fick med dom viktigaste delarna.
 
Nu sitter jag med ett dilema. Vad jag ska ha på mig. Ska jag ha klänning eller jeans? Helst hade jag velat ha på mig min onepiece för det är så sjukt kallt ute nu!! Men jag tror inte dom kommer släppa in mig någonstans och jag kommer som en fluffig giraff. Sminket är på i alla fall och håret är färdig fixat. Det är bara kläderna kvar.
 
Love Camie
 
 

"Du borde nog inte heller få använda saxen Camilla"

Idag började jag dagen med att åka in till London för min andra klippning. När jag står precis utanför toni&guy ringer hon och säger att det hade blivit fel och jag inte behövde komma. Så ja åkte in helt i onödan. Istället blev jag deppremerad gick och köpte godis och åkte hem och tjockade mig tills jag blev rastlös och gick ut och sprang en ny liten runda jag inte sprungit förut:) 
 
 
'
 
 
 
Efter en go dusch var det dags att börja jobba och jag lagade en romantisk middag för två. Fiskpinnar och potatisvofflor. 
 
 
Efter maten gjorde vi ett försök att göra egna julkalendrar. Gick sådär. Och efter jag hade haft en långt tal för barnen om hur försiktig man måste vara när man använder sax för den är falig så skar jag mig själv på saxen och börja blöda. "du borde nog inte heller få använda saxen Camilla". Ne tydligen inte. Mitt finger är just nu äldigt tjockt och det har nog fest med för hög bas för det dunkar. 
 
Efter ett tag gav vi upp med att göra julkalendrar och lekte kurragömma i vardagsrummet istället. Lika kul som vanligt med bara tre gömställen;)
Sedan satt vi och mös i soffan och Harry lekte med kameran på min telefon så nu har jag ett antal väldigt intressanta bilder. Och några roliga filmer. 
 
Efter barnen somnat lagade jag ännu en middag men denna gången en ensam patetisk middag. 
Helt okej mysigt ändå:)
 
 
Love Camie

Vadå, 4 timmar är väl inte så länge?

Eehm ja idag har jag slått mitt skype rekord. Jag tyckte min skypedejt med Elin i tre timmar var lång men idag hr jag skypat med Björn i 4 timmar! Sjukt! Jag hade bara tvätt dag idag så det var kul med lite "sällskap" eller vad man nu ska kalla det. Vi pratade om precis allt och inget. Jag saknar dig kompis!
 
Efter ett tag fick jag lyft min feta röv och gick ut på en lång promanad med Micha, (en tjej jag träffat från tjeckien). Vi gick förbi det riktiga rikemansområdet i Wanstead och det syntes kan man säga. Husen var enorma och dom hade stora stängsel runt husen med övervakningskameror och utanför varje hus stod det antingen en ferrari eller lamborghini. Varför hamnade inte jag där?;)
Det var i alla fall en super trevlig promenad och det var skönt att komma ut lite:)
 
 
Sedan kom jag hem och började jobba och lagade middag till mig och Emma. Vi hade en väldigt intressant diskussion om hur unga tjejer klär sig i dagens läge. Vi tyckte rätt lika i dom flesta sammanhang.
Skypade även en liten stund men min fina fisk! Love you honey<3
 
Nu är klockan snart 12 här och barnen och Emma ligger och sover men inte jag för jag väntar uppe på Chris som har glömt sina nycklar så jag måste släppa in honom sen. Men jag sitter och kollar på fången från azkaban och dricker te så jag klagar inte;)
 
Love Camie

Springtur och Pubrunda

Idag var jag ute på en springtur i skogen och tänkte utforska lite mer så jag valde en annan stig idag och tro det eller ej men jag hade nästan koll på vart jag var hela tiden!
Det var en riktigt härlig springtur. Solen sken och det kryllade av ekorrar och vissa delar av skogen är faktiskt jätte fin! 
 
 
 
 
 
När jag kom hem gjorde jag bara lite hemma träning sen tog jag ett gosigt bad!
 
På kvällen åkte jag till svenska kyrkan med Emelie och på schemat idag stod det pubrunda. Vi skulle pröva tre pubar men vi hann tyvärr bara med två. Iden var förmodligen att pröva olika öl men jag och Emelie körde på Kopparberg cider och rekoderlig. Gott!
 
 
Jag är verkligen jätte glad att jag har träffat Emelie!
 
Jag fick precis ett sms från hon som klippte mig igår och mitt hår var tydligen jätte bra att klippa så hon ville klippa mig igen. Hon ville klippa mig på samma sätt för att öva på den klippningen så bara lite kortare. Why not tänkte jag. Det växer ut igen. Vad gör det om det blir någon centimeter kortare. Känns ju roligt också om jag kan hjälpa henne med att få bra betyg. Plus att jag skulle få produkter och en kur som tack^^ Så på fredag ska jag klippa mig igen. 
 
Vet ni vad jag behöver. En kram. Inte vilken kram som helst, utan en "du är min bästa vän och jag älskar dig" kram eller "du är världens bästa dotter och jag är stold över dig" kram. Eller en "jag finns precis här" kram. Men det är lite svårt så jag får nöja mig med snor gos från William. Det är rätt mysigt det med;)
 
Love Camie

Klippning på toni & guy och bullbakning

Började min dag med att åka in till London för att klippa mig hos en student på toni & guy. Hon var jätte duktig och jag blev super nöjd. Det tog rätt lång tid för en lärare skulle kolla hela tiden så att inget blev fel och läraren skulle sedan betygsätta klippningen.
 
Efter klippningen (som tog längre tid än jag trodde så fick skippa lunchen) skyndade jag mig iväg till tunnelbanan för jag skulle träffa en tysk/svensk familj. Jag ska träffa barnen i den familjen ibland för att prata svenska med dom. Vi bakade bullar och lekte med barnen. Eller ja det ena barnet i alla fall. För det andra barnet är bara 6 veckor. Hur söt som helst och känndes så fruktansvärt liten när man höll i han. blir lika chockad varje gång över hur små dom faktiskt är. 
Efter en jätte rolig eftermiddag med dom bar det tillbaka hem igen för att jobba. 
 
 
 
När jag hade lagt barnen gick jag ner för att käka middag och det känndes lite depremerande att jag nästan alltid äter ensam (eller ja, med friends på tvn) så jag gjorde det lite mysigt för mig med tända ljus. Jag brukar ju alltid äta med mamma och pappa i vanliga fall så det är lite konstigt att äta ensam. Men ändå lite skönt;)
 
 
Asså det här måste vara det mest depremerande jag har sett på länge! Vem är så elak och gör något sånt här!! Vi lever i en grym värld!
 
Love Camie

Migrän och advokat snack

Idag har jag inte haft en så jätte bra dag... 
Den började helt okej med god frukost framför two and a half men, följd av en springtur, dusch och nagelmålning. Sedan bröt helvettet ut. Det började med att jag fick en snapchat från linus och när inte kunde se hela bilden och inte riktigt kunde läsa vad han hade skrivit insåg jag att min värsta fieende migrän var på väg att hälsa på. Jag försökte skynda mig ner till köket för att ta tabletter så dom skulle hinna verka innan huvudvärken kom och som ni kanske förstår är det lite svårt att gå när man knappt ser. När jag väl snubblat ner för trapporna och tagit kanske lite för många tabletter tog jag mig upp igen och la mig i sängen. 
Efter ett tag försvann känseln i händerna och jag var tyvärr inte tillräckligt snabb på att ta tabletterna för huvudvärken kom tätt intill. Jag låg död i typ en timma sen försvann det värsta. 
 
När värken var borta var det dags att börja jobba och när barnen var lagda skypade jag lite med min kära mamma och en pytte stund med min kära bror som tyckte det var viktigare att kolla på avengers. 
 
Jag och mamma hade i alla fall en väldigt fin posnings stund. 
 
 
Nu har jag käkat middag med Emma och Chris och Emma försökte förklara för mig exakt vad det är hon gör. Men så klart så satt jag där som ett frågetecken och fattade ingenting. Allt jag vet är att hon är advokat och hon har något med teknologi att göra. Det duger för mig.
 
Jag insåg även idag att percy jackson filmen gick att kolla på nu så jag såg den och jag undrar vad det är med mig och kassa fantasy filmer. Den var egentligen inte bra men ändå älskade jag den! Wierd i know.. Men jag måste säga att den första var mycket bättre. 
 
Love Camie

4 veckor, humor, visa ord, kalla hus och senapsgula gardiner.

Jag kom precis på att idag har jag bott i London i 4 veckor. Jag borde fira eller hur?! Kanske festar till det med en kopp te till och kanske ett digistivkex! Även om allt fortfarande känns väligt nytt så känns det som jag har varit här mycket längre. Och det är bara 62 dagar kvar tills jag kommer hem till Sverige och hälsar på i två veckor. 
Om jag tänker efter lite så har jag hunnit med väldigt mycket på bara 4 veckor! Så mycket saker som jag aldrig skulle ha upplevt hemma. Jag har det rätt bra här ändå!
 
Har nyss käkat middag med Emma och Chris! Köttfärssås och spagetti. Mina värdföräldrar är as sköna! Dom skämtar hela tiden och man får jätte många goa skratt när man är med dom. 
 
Det är många som har frågat mig vad jag saknar mest från Sverige. Förutom det självklara som familj, vänner, hundar, häst, lösgodis och kaffe så saknar jag försvarets hudsalva! Det bästa dom har här är något vaselin och det suger gämfört med fösvarets! Eftersom jag har varit troget beroende av försvarets x antal år nu suger det att jag inte kan få tag i det här. När jag kommer hem ska jag köpa med mig så mycet som jag kan!
Jag saknar också marabou! Speciellt den med lakrits och schweizernöt. Och pappas mat! Jag saknar pappas underbara mat. Inte för att maten här är äcklig, det är bara det att pappas mat är så mycket bättre!
 
Hur som helst, nu sitter jag och kollar på Happy feet och kollar på 9 gag och we heart it. Kan inte bestämma mig vilket jag vill kolla på så jag kollar lite båda ;) både humor och visa ord.
 
Haha det här var jag innan jag flyttade!!
 
 
 
 
 
 
Ellen kan det bli mer rätt? 
 
'
 
 
 
 
Vafan?!
 
På tal om absolut ingenting måste jag göra något åt mitt rum. Det är så kallt och tråkigt och det kommer bli ännu värre när det målas vitt. Nu har jag i alla fall lite upplivande blåa bilar på väggarna! Jag vill bara fylla mitt rum med ljuslyktor och massa blommor. I det här huset finns verken eller. Hela huset är vitt. Dom har kanske en tavla lite här och där men det är inte mycket som livar upp. Helst hade jag velat måla mitt rum i en annan färg men jag ska bara bo här i ett år och dom hade tydligen redan vit färg hemma. Jag hade i alla fall velat måla ena väggen typ lila eller nått. Men jag får dekorera med färger istället! Bya ut mina gräsliga gardiner hade inte skadat heller. Senapsgula med gröna blommor på. Lät det som en färg för mig eller? Not really. 
 
På något sätt har jag även lyckats tappa bort fjärrkontrollen till boxen och jag förstår inte hur?! Mitt rum är inte ens stort och det finns inte mycket plats att tappa bort den på. Tur jag har en och en halv sesong vänner kvar tills den dyker upp igen;) 
 
Love Camie

Westfield, O2 arenan och thor the dark world

Igår började jag dagen tidigt med att åka till Westfield och shoppa med Emelie och hennes super snälla kompis Ida. Jag letade efter en bra hyfsat billig vinterjacka men det gick inte så bra.. Istället köpte jag en tjock gosig halsduk. Jag har även hittat världens bästa affär! Dom säljer nagellack för 1 pund och dom har hur många färger som helst! Jag var i himlen! Jag råkade köpa 9 stycken igår. Tror inte det kommer bli så svårt att skaffa en ny samling med nagellack som den jag har hemma;)  Jag köpte även ett fint rosa läppstift för bara 2 pund. 
 
Vi åt lunch på ett ställe som gör bakad potatis (ungefär som graffiti en het potatis). Det var jätte gott och väldigt billigt!

 
Efter shoppingrundan åkte jag hem för att sedan åka iväg till Harrys skola och kolla på mer fyrverkerier. Först serverade dom mat inne i idrotts hallen. Jag åt hamburgare och drack vin. 
På skolgården hade dom massa olika saker man kunde göra. Man kunde hoppa trampolin och man kunde åka karusell och lite andra saker. Sedan kom fyrverkerierna. Dom hade musik till och det var det värsta jag har varit med om i mitt liv. Högtalarna var så dåliga att man knappt hörde vilka låtar det var dom spelade. Det gjorde ont i mina stackars öron. 
 
 
 
 
Jag hann dock inte se hela showen för jag var trungen att springa iväg till tunnelbanan för jag skulle gå på bio med Emelie och Ida. Och när jag kom till Stationen gick inte tunnelbanan från den stationen för det var något fel så jag spring till nästa station för bion började halv 9 men den skulle inte gå där ifrån heller men så gick den i alla fall. Sen kom jag två stationer så skulle den sluta gå där pga felet men sen gick den ändå. Efter mycket förvirring kom jag tillslut fram till O2 arenan med andan i halsen så var biljetterna slutsålda. Som tur var så gick den en gång till tjugo över nio. 
 
Vi såg Thor the dark world och den var hur bra som helst! Super bra blandning mellan action, kärlek och humor. (Loki i mitt hjärta! Så jävla roligt!)  Älskar Marvel!
 
 
 
Idag har jag inte gjort jätte mycket. Letat lite extra jobb kollat på en tredjedel av hobbit (den är ju så lång!) Snart jag jag passa den lille vilden William medans Harry är och simmar.
 
Love Camie
 
 

Bubbelbad och familjemiddag.

Efter en riktigt go springtur där jag faktiskt inte tappade bort mig la jag mig i ett superduper varmt skumbad. Så varmt att det var plågsamt skönt på något sätt. Jag var så trött i mina ben att jag låg som förlamad i det varma badet. 
 
 
 
Jag har hittat en superbra springlåt!
 
Adam Lambert – Runnin' Vid 1:05 ökar man som bara den! Love it!
 
Efter badet skypade jag med Sara tills jag började jobba kl 16 och då gjorde jag varma mackor till barnen och hjälpte Harry med läxor och sedan lekte vi kurra gömma. Det är inte så svårt att leta när dom gömmer sig på samma ställe varje gång;)
 
Direkt när Emma kom hem åkte vi till en resurang för att fira Emmas pappas sambo som fyllde år idag. Så nu tror jag att jag har träffat hela Emmas familj. 
 
Kom hem för ett tag sedan och nu ligger jag och kollar på univerums sämsta film (not another teen movie) som går på tv och ska snart sova för jag ska träffa Emelie och en kompis till henne kl halv 10 vid westfield för lite shopping imorgon!
 
Jag hoppas alla har det bra där hemma och godnatt på er!♥
 
Love Camie

Livet är hårt!

Eller vänta lite... Nää
 
Sitter i vardagsrummet i min blanket with sleeves och kollar på tv, dricker te och väntar på att städerskan ska bli klar så jag kan gå ut och springa. Fast jag funderar på att sätta på hög musik och springa runt som en galning och sjunga så falskt jag bara kan en liten stund först. 
 
 
 
Jag kollade nyss ut genom förnstret och såg att det pissregnade så jag vände mig om och kollade ut genom det andra förnstret men där var det jätte torrt! Det är så konstigt när sånt händer. Hoppas det fortsätter regna till jag kommer hem från min springtur sen. 
 
Love Camie

För en gångs skull var jag inte själv!

Nu har jag varit på en mysig promenad med Emelie! Vi hittade en park vid Canada Water som vi gick i. Det var supermysigt! Sedan fortsatte vi våran promenad utanför parken och då tappade vi bort oss lite. För en gång skulle hade jag sällskap när jag var borttappad;) Men vi hitta ganska snabbt tillbaka igen och när vi visste ungefär vart vi var gick vi in på ett litet köpcenter och fikade på Starbucks. Vi gick även in på Tesco och köpte varsin tidning som man fick ett nagellack i och jag köpte nagellackborttagningsmedel. Sedan tog vi oss hemmåt. 
 
 
 
 
Efter jag kom hem tvättade jag lite bara och nu ska jag snart gå ner och joina Charlotte och pojkarna vid tvn.
 
Love Camie
 
 
 
 
 

Heeej!

Har precis skypat med dom två konstigaste människorna på jorden! (björn och nisse). Jag saknar er era efterblivnla mongon!
 
Nu ska jag ge mig iväg till canada water och träffa Emelie:D
 
 

Naturhistoriska, McDonalds och en liten springtur

Som jag förutspådde så gick jag inte upp igår morse och sprang men det var bara för att lille William vägrade sova och höll mig uppe halva natten. Så det blev snooze en snabbdusch och sedan bar det iväg till Naturhistoriska museet med Sandra. 
 
Vi var där när det öppnade och vi gick runt där i en evighet! Så mycket att se! Det bästa är dinosaurierna och djuren!
 
 
Man kunde åka upp i en glashiss och se stora delar av staden och så klart gjorde vi det men insåg snabbt att det var en dum ide med tankte på att ju längre upp vi kom desto snabbare andades jag och blev mer svimfärdig. 
Det är så underbart att vara höjdrädd!!
 
Efter naturhistoriska bestämmde vi oss för att vi ville äta på donken och kollade upp närmsta på maps. Det såg inte så långt ut så vi började andra. Vi gick och gick och gick. Efter ett långt tag kom vi äntligen fram och jag var så hungrig och trött i mina ben efter mycket vandring.
 
På vägen hem somnade jag för första gången på tunnelbanan. Sov bara några stop men ändå!
 

 
Idag har jag inte gjort jätte mycket. Jag hade lite tråkigt så jag dansade lite Zumba i vardagsrummet till en zumba dvd men den sög så jag gick ut och sprang istället. Jag sprang på en ny stig idag och det visade sig att den ledde inte alls dit jag hade väntat mig. Men jag fortsatte att springa för förr eller senare måste jag ju hamna någonstans. Så jag sprang och sprang och sprang tills jag inte kunde springa länge. Stigen tog slut och jag kom till ett stort stängsel. Så jag fick vända och springa tillbaka. Slutade med att jag var ute i en och en halv timma. 
När jag sprang där och inte riktigt visste vart jag var så började det piss regna. Jag kunde verkligen inte sluta le. Jag älskar springa i regn och visst att jag var lite vilse men vilket ställe är det bättre att vara vilse på än i London? Jag fick en helt underbar kännsla trots att omständigheterna kanske inte var jätte bra. Underbart!
 
 
Imon skulle jag egentligen klippa mig men dom hade dubbelbokat mig så jag får vänta tills på tisdag istället men det gör mig inte så mycket. 
Jag ska i alla fall träffa Emelie imon och det ska bli kul! 
 
Love Camie

2 timmars vandring och väldigt fräsch för att vara tvåbarns mamma

Min lilla powerwalk jag skulle ta idag blev inte så liten.. Jag hade tänkt mig typ en halvtimma men jag gick så klart vilse i skogen och vandrade runt i två timmar. När det började bli mörkt och jag fortfarande inte hittade ut tänkte jag att jag skulle bli fast där hela natten, med tankte på att jag inte visste vart jag var plus att jag knappt såg något. Men jag lyckades och ligger nu i min varma sköna säng!
 
 
 
 
Jag har verkligen världens bästa jobb! Jag bara myser med barnen och sedan sover dom och då kan jag göra i princip vad jag vill! Inte så jätte ansträngande;)
 
Hahaha jag glömde berätta en roligt sak som hände mig i söndags! Det kom fram en dam till mig när jag bar william och höll Harry i handen och sa "Det är verkligen två skönheter du har där! Och du ser väldigt ung, vacker och fräsch ut för att vara tvåbarnsmamma, ibland är det orättvist, min dotter har bara ett barn men hon ser ut som hon har 7" Jag stod och stirra på henne ett tag tills jag litte chockat fick fram "Nej nej nej nej! Dom är inte mina jag är bara 19 år!" Hon bara skratta åt mig sa någonting i stil med "jaha då förstår jag" och gick iväg. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga! Jag hade i alla fall inte klagat om jag fortfarande såg ut så här efter jag hade fött två barn!
 
Nu ska jag snart försöka sova för jag tror att jag kommer gå upp halv 7 imorgon och springa. Vem försöker jag lura igentligen? Kommer förmodligen sätte på snooze och skita i springturen.
 
Love Camie
 
 

Helgen.

Jag tror ändå jag har lyckats berätta det mesta jag har gjort i helgen trots att jag inte tycker om att blogga från telefonen.
 
Det är väll några saker jag missat. T ex när jag först kom till New Castle så skulle vi äta något som likar köttfärssås oh spagetti och farmorn gav mig ett förkläde och sa "för din egen skull ta på dig den här". Okej jag vet att jag äter som ett barn ibland men det vet ju inte hon och jag behöver inget förkläde tänkte jag men jag är rätt tacksam att jag hade på mig det! 
 
 
 I söndags när jag vaknade så möttes jag av en självgåeende grön boll. Funderade på att börja tricksa lite med den tills en av systerns döttar kom och frågade om jag hade sett en av hennes hamstrar som springer runt i en grön boll. 
 
 
 Innan vi åkte hem till London igen så käkade vi på en jätte mysig resturang med Nanna, grandad och gammel faster. Dom hade jätte god mat men det var så varmt att jag brände mig på tungan och har fått en blåsa som svider...
 
 
Hemresan känndes jätte lång! Mycket längre än ditresan. Jag tänkte jag skulle sova mestadels av vägen hem men jag sov max 10 min av tre timmar.
Tur det är fint i england så man har någo att titta på!
 
 
 
 Idag har jag bara tvättat, kollat på vänner och ska precis gå ut och springa en sväng. I alla fall gå på en powerwalk eftersom jag inte är riktigt frisk än. 
 
Jag höll på att glömma att säga att James Arthurs album kom ut idag och jag är lyckligt!!!!! Har lyssnat på det hela dan!! (För er som inte vet vem det är så vann han X factor här förra året och hans första singel är rätt känd i mestadels av världen) Så BRA!
 
Love Camie
 
Tyvärr kunde jag inte lägga upp filmerna på fyrverkerierna så jag lägger upp den på facebook ;)
 

Vin, Channing Tatum och pyjamas

Resten av denna dagen spenderades hos nanna och grandad. Vi gjorde ingenting speciellt alls. Drack te, kollade på tv, drack te, lekte lite med pojkarna, drack te, åt lite och drack te.

Nu är jag tillbaka hos systern och sitter och dricker vin och dreglar till Eagel som Channing Tatum är med i.


Imon ska vi käka lunch på någon fancy restaurang och sedan bär det iväg tillbaka till London igen.

Love Camie

Stoke on trent, fyrverkerier, New Castle och chinese heaven

Gårdagskvällen var helt otrolig! Jag hade tänkt mig några fyrverkerier och en liten brasa men det var mer än så! Brasan var enorm och fyrverkerierna var helt fantastiska!
Dom hade även massa shower. Jag filmade fyrverkerierna och kommer lägga upp så fort jag kommer hem men just nu får ni nöja er med halvkassa bilder. Det brukar vara teman varje år. Förra året hade det varit Bond tema och i år var det spöktema







I natt sov jag hos Chris syster och igår när jag kom hem till dom kollade vi på gostbusters (väldigt passande)

Jag sov i sonens rum för han har flyttat hemifrån och hans alarm gick igång kl 5 på morgonen. Efter jag litehalvt i sömnen försökt stänga av saken drog jag lite halvt förbannad ut sladden. Sedan somnade jag om och gick upp 8 för Chris skulle hämta mig kl 9. Han kom halv 11... Så istället satt jag och lyssnade på när systern spelade piano och kollade på den "fina" utsikten från rummet.





När dom tillslut kom så åkte vi till en stor trädgårdsaffär med massa småaffärer i. Vi kollade på fiskar till pojkarna och jag kollade på skor och ville köpa ungefär 7 par men jag måste lägga mina pengar på en vinterjacka.





När vi skulle äta lunch åkte vi till en kinesisk buffé restaurang. Jag var i chinese heaven! Jag åt och åt och åt tills det sprutade vårrullar, nudlar, och kyckling ur öronen på mig! Så fruktansvärt gott! Jag var så mätt att jag knappt kunde resa mig upp ur stolen.

Nu ligger jag i nannas soffa och har matkoma.
















Roadtrip

Med livet som insats har jag och min värd familj gett oss iväg på roadtrip till stoke för att hälsa på farmor och farfar. Jag har inte riktigt vant mig vid att man kör som en idiot här så jag är livrädd! Jag har två och en halv timmars bilresa att se fram emot och hoppas att jag inte dör.

Men med rädsla åsido ska det bli kul att se någonting annat av England än London. Jag har ingen aning hur det ser ut i Stoke så jag har ritat upp en bild i mitt huvud att det är en liten gullig by där alla känner alla och alla hänger på samma lilla pub och don har bara en liten mataffär. Kommer förmodligen inte vara så men det hade varit kul;)

Jag kanske skriver ikväll men det suger att skriva på telefonen så nästa inlägg kanske kommer söndag eller måndag

Love Camie

RSS 2.0