Heeeeeeej

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Jag är trött men kan/vill inte sova så jag håller mig vaken, en dygning kanske?
 
Idag har jag shoppat med mammsen. vi skulle köpa skor men det blev i stället ett par militärfargade byxor, en shorta och en gosig stickad tröja. Behöver verkligen skor men jag klagar inte på det andra jag hittade! 
Och eftersom mamma ska gå in i varenda inredningsaffär och vara inne i varje läänge så fick jag stressäta pizza och sen åka och jobba och där blev det lite panik när min kompis ramlade av hennes häst och hästen kommer hem utan henne... Hon skrämde livet ur mig och jag hoppas att jag lyckades övertala dom att åka till sjukhuset för hon såg inte ut att må så jätte bra. Hon svimmade av i några sekunder och har antagligen hjärnskakning. Får höra hur det är med henne imorgon.
 
Nu ska jag se om jag kan hitta något kul att göra i detta hus.
 
Ha det!
 
Hahah jag dör! jag var bara tvungen!

Tjingeling badring!

Nu är jag så jävla trött på att vara sjuk! Tredje dagen i rad som jag inte har kunnat göra någonting! Och det är så himla roligt att min feber bestämde sig för att stanna längre och höja sig lite! Och jag har serriöst inga filmer kvar att titta på! Jag har tittat på så mycket film och jag är så trött på det att jag vill hoppa in i filmerna och slå ner alla karaktärerna! Nu tänker jag inte vara sjuk mer och med eller utan feber ska jag till skolan imon! 
För att må lite bättre och känna mig lite freschare i alla fall sitter jag nu i fotbad som vibrerar (Ganska obehagligt men kul) ansikts mask och hårinpackning och ska måla naglarna. Nu är det dags att bli frisk!
 
Ibland undrar jag vafan det är som pågår i min hjärna! Jag har drömt sånna sjukt konstiga drömmar dom senaste två dagarna. Dom har innehållit bland annat Zac Eftron som rider på shettisar, dvärjar som springer runt och äter upp barn, min mamma och pappa som super med min kompisar och försöker supa mig under bordet, bussar som ser ut som stora hus inuti men små mini bussar på utsidan, westlife som bor hemma hos oss. Ibland undrar man...

Så här kul har jag idag! ↓↓
 
Har ni inte sett Dispicable me så gör det för dom här är underbara!
 
Lika rolig varje gång!
Oh yes i do!
 
 
 

Eeeh hej?

Nemen hade jag en blogg? det hade jag glömt bort hehe. 
Eli frågade mig härom dagen varför jag inte bloggade längre och då började jag fundera på om jag kanke skulle börja igen men det är antagligen bara för att jag är sjuk och har tråkigt och är allmänt förvirrad. När jag blir frisk igen och får komma tillbaka till skolan blir jag av med mitt liv och kommer inse att jag orkar inte blogga. Men så länge jag är sjuk kan ni ju läsa om hur roligt jag har när jag inte ens orkar resa mig upp ur sängen för att dricka vatten... Tack så mycket david som smittade mig! Sen är min kära bror sjuk också och vi tycker om varandra så obeskrivligt mycket så vi sitter i varsitt rum och kollar på film. Det kan hända att vi skriker på varandra lite men det går inte så bra från min sida för jag har inte den bästa rösten just nu. 
Sen nyser jag var femte minut och varje gång jag nyser så gråter jag så här sitter jag och lipar och snyter mig 10000000000ggr om dagen och hostar upp mina lungor men vafan jag mår ju jätte bra!
 
Här har ni en bild på hur jag INTE ser ut idag i alla fall

Åh vänta här är jag ju!
Lika snygg som alltid!
Ne men serröst jag hoppas ni har det mycke bättre än jag!

Och en sak till! Vad i hela världen har jag läsare för!?! Jag har inte bloggat sen mars! Wtf! Men jaja tycker ni det är kul att läsa samma inlägg om och om igen så varsågod! Här har ni ett till att läsa i några månader till.
 
 
 

RSS 2.0