I'm gonna punch you in the face

Vaknade denna vackra dag med migrän... (IGEN!!!!) Jag orkar inte med mig själv mer...

Efter sovit och sovit och sovit så fick jag damp och rev ut hela min garderob och rensade skiten. Nu har jag rätt mycket kläder att ge till välgörenhet! Känner mig riktigt snäll faktiskt! Och det är inte ofta jag är snäll, tro mig;)
Sen ville jag känna mig lite duktig också så jag satte mig och pluggade matte och jag pluggade hur länge som helst men kom ingenstans för jag fattar ingenting!! Och efter lite hjälp från linus och några dumföklaringar så sket jag i att känna mig duktig.. men tanken var god! Så jag gick hem till Linn istället och vi dracka te och bara snacka skit ett tag tills hon skulle plugga (Jag med egentligen). Precis när jag kom hem så ringer mamma och säger att vi ska åka och övningsköra och efter som det var första gången (Ja vet jag suger) så trodde jag att jag skulle dö med jag var gryyyym!!! Just saying!;)

Men nu ska jag sova (kolla film och dricka te) god natt

Take care<3

Jag tänkte på alla dom drömmar man drömt som en efter en har tatt slut

Mitt hopp är en skadsjuten kråka
och jag är ett springande barn
som tror det finns någon som kan hjälpa mig än
som tror det finns nån som har svar

Jag springer med bultande hjärta
jag springer på taniga ben
Jag bönar och ber, fast jag egentligen vet
att det redan är alldeles för sent



Flickan, hon springer för livet

Igår hade jag en riktig mysdag! 
På dagen var jag på lejonkungen 3D med Ellen, Elin och Eli. Den är så bra!! Och ni är så fina mina vänner♥ Sen när jag kom hem hann jag knappt andas innan jag skulle på släktkalas för två av mina kusiner. Amanda fyller 17 idag och mattias fyller 22 imorgon. Grattis till dom båda!♥
Efter släktkalasen åkte jag och bowla med linus björn och tompa och snyggingen banan bredvid;) Och på något konstigt sätt lyckas jag alltid vara sämst? Jag som var bäst ju, eller? I alla fall när vi hade bowlat så kom någon på den brillianta iden att åka pulka! (Jag får väll ta credit för den iden) Och idag har jag jätte ont i ena min skinka för jag gjorde väll något konstigt igår när jag åkte. Fast vi hade bara en pulka så jag åkte solstolsdyna och det gick fort! Fast det var nog roligare att åka pulka, i alla fall såg det ut så när björn och linus kom i fullfart.

Idag har jag varit depremerad, varit i stallet, varit glad sen depremerad sen träffat linn och nu är jag glad igen! Fast det är lite depremerande att jag inte är det minsta trött och inte kommer somna så alla kommer bli depremerade imon när jag är trött och grinig i skolan...

God natt!

Hästar är vackra djur!...


Eller?

I fought my way back from the dead

This is a relly sucky day so far...
I skolan idag fick jag en gosig migrän attack så jag såg ingenting.... Jag jag skulle gå till tåget (ensam för vi hade inte slutat än) så gick jag in en stolpe som jag inte såg, sen passade jag även på att gå in i tågdörren och inte nog med det var jag nära att sätta mig på någon. Jag kan tänka mig att det hade varit kul att se men det var inte kul då... men man får väll vara lite underhållning för alla andra;)
När jag kom hem la jag mig i sängen och sov i typ två timmar och nu är jag helt död! Men det är bara och bita ihop för min fina mamma fyller år idag och vi ska ha släktkalas och då måste det städas. Så nu är det dags att pallra mig upp ur min otroligt varma goa säng och sätta igång.

Take care<3

Btw imon ska jag gå på lejonkungen 3D med mina fina tjejer:D



Så här känner jagmig idag...

I'm going to break your face

Nu drar jag mig, Ha en bra kväll:* 

Fired at the ones who run

Igår var inte min dag!! Hela dagen var piss och jag ville bara dö!

Denna dagen har varit bättre hittills. Gick upp åtta för att vara i stallet kl 9 och rida min knäppa häst. Ibland är han snäll som ett lam och ibland än han galen... Han är go min häst i alla fall♥ När jag kom hem åkte jag och mamma till kungsmässan för att hämta ut min telefon som har varit på lagning men dom har inte gjort något med den så det är fortfarande kass... Men jag har ändå saknat den värdelösa skiten! Nu ligger jag i min säng och kollar på film och funderar på varför fan jag fick upp så tidigt i morse.... Ska åka och jobba om ett tag och sen blir det att träffa michan:D

Take care<3




Hihi tycker dom är lite roliga

A friend is someone who knows the song in your heart, and can sing it back to you when you have forgotten the words



Heeeeej! 

Jag har inte bloggat på ett par dagar och det betyder inte mer än att jag inte har orkat;)
Ellen sov hos mig inatt! Mysigt, hon är helt knäpp! Vi kom på att jag har nog en framtid som psykolog! Okej kanske inte... jag hade nog bara förstört människorna ännu mer...! Vi kollade på gossip igår som ÄNTLIGEN har börjat igen!! Det var på tiden! Fast det var inte jätte bra om jag ska vara ärlig, hoppas det skärper till sig!
Idag var jag i skolan i två timmar bara på en föreläsning, den var bra men inte tillräckligt för att jag skulle hålla mig vaken i två timmar...

När jag kom hem åkte jag upp till stallet och red på min dumma häst som gick omkull igår så det blev bara lite trav. Men han var i alla fall söt min lilla prins!

Just nu sitter jag i mitt rum och hickar i väntan på att få lite mat;)
Take care<3


Lekstugan

Har sovit hemma hos Jessi inatt:) Jag har haft en katt vid fötterna och en har legat vid huvudet och slått mig med tassen på kinden eller legat på mig... Jätte mysigt... där fick jag för att jag sa att dom inte var keliga! Men vi hade jätte mysigt igår utan ström med massa tända ljus:)

Idag blir det bowling med jessi ebba och emma:)

Ha en fin dag!

Take care<3

Tell me I'm a screwed up mess, that I never listen. Tell me a lie

You can't rewrite the past but you can decide what is going to be on the next chapter.
Change the story and make it yours.



I am brave, just not brave enough

Första dagen i skolan och jag ligger hemma i mysiga och gosiga säng sjuk och har förjävla tråkigt....
Man kan ju inte göra något annat än att kolla på film typ och jag vet inte vad jag ska kolla på så jag sitter typ bara här och ser dum ut. Och jag börjar tröttna lite på det;) Jag får la äga mig själv på james bond på playstation, jag är så grym på det!

Jag känner att det är lite för lite drama i mitt liv just nu det händer ingenting! My life is boring... Men jag ska väll inte klaga;) Jag kanske ska skapa mig lite drama hehe;)

Nä nu ska jag fortsätta att sitta här och se dum ut!

Take care<3

Mums!



Everyone else can see it
Everyone else but you



If I'm louder, Would you see me?

Blääääää!!!

Jag är sjuk och jag blir inte bättre... Jag har bara legat hemma nu i tre dagar och inte gjort någonting... Eller jo jag har jobbat igår och idag och det har varit förjävla jobbigt! Sen tror jag att jag har hostat upp ena min lunga... yay!! I just want to curl up in a corner and die!

Kollade nyss på en helt värdelös film. One day heter den och den är kass. Kolla inte på den!

Puss på Ellen som förgyller mina dystra dagar♥

Take care<3

I've never had the words to say, but now I'm asking you to stay

Heeeeeeeeej!

Linn sov hos mig i förrigår:) Mysigt men jävla morgonmänniska! Hon drog upp rullgardinen och tända så många lampor hon kunde hitta och satte sig och hoppade i min säng! Haha du är jobbig gumman!
Igår efter linn hade åkt så la jag mig i min säng och var död tills jag var tvungen att åka upp till stallet och det var piss jobbigt för jag har gått och blibit sjuk igen... Men vad hade jag förväntat mig. Jag har ju trots allt varit helt frisk ett tag nu och jag febern älskar mig och vi går alltid hand i hand. En förjävla hosta är här och hälsar på också... blääääääää!!

Jag har i alla fall tagit mig krafter att städa mitt rum och det är jätte fint nu:) 
Och jag har fått mitt tillstånd att övningsköra:D Bra camilla du fyller 18 om mindre en tre månader och nu börjar du övningsköra! Yes!!

Take care<3


Some people are far to hard to understand

Hade en sjukt bra natt! Lite smågalen men det var kul!! Fast idag är det inte lika kul.... Inte heller när man longerade hästen och snurrade runt runt och runt... Och speciellt när det inte ens var jag som skulle ha hästen... Linus owes me, big time! 

Vaknade 9 i morse och var jätte trött men kunde inte somna om och var skit sur men sen helt plötsligt blev kl 2 så jag hade somnat i alla fall vilket var riktigt skönt! Har bara legat i sängen hela dagen förutom att jag var i stallet. Och min huvudvärk dödar mig..... Bläääää

See you all i hell
Take care<3

RSS 2.0