This time will i hold the knife

Fyyyyy faaan va trött jag är!!! Vaknade tre idag...
Började praktiken 7.30 igår och den var min sista dag och mycket sorgligt, kommer sakna dom små barnen!

När jag kom hem igen så tog jag ett gött bad och städade hela mitt rum och sen kom Elin i min klass hem till mig och vi käkade och tog en promenad med Molle och Mingo och sen kollade vi på film och tjockade oss som fan med chips och kladdkaka:D Sen åkte vi till kungsbacka och kollade på fotbollsnattan som Eli och Olivia hade anordnat duktiga som dom är och det blev grymt lyckat och det var dom verkligen värda! Jag och Elin fick uppgiften som DJ men sen lämnade hon mig och jag kom inte hem förens kvart över 6 så idag är jag svinigt trött!! Men det var riktigt kul! 

Ikväll blir det jobb!

Take care<3

Camilla dagen 7/3

Ja men grattis på namnsdagen till mig själv! Eftersom den enda som någonsin kommer ihåg min namnsdag är farmor så får jag väll gratta mig själv;) Men när jag sa det till mamma så köpte hon solo mode till mig som "Överaskning". Och jag blir bara depremerad när jag läser mode tidningar för jag vill ha ALLT i den!!!!! Alla fina nya vårkläder och vårsminket i pastellfärger! Jag vill shoppa nununu!! 

Idag är en dag då ni verkligen inte vill veta vad jag har gjort för ingen bryr sig.. Iofs förstår inte jag att jag har så pass många läsare som jag har för mitt liv är så ointressant! Men men ni kanske vill ha något att skratta åt, feel free to do that;) 

Nu ska jag fira mina namnsdag med kladdkaka. puss



Idag mår man...

Igår hade jag en riktigt go dag! 

Började med en gofika i stan med fina Eli och lite shopping på det också:) Köpte en jätte fin sjalmed brittiska flaggan och ett jätte fin halsband som jag hann ha på mig i tio sekunder innan det gick sönder...
Sen gick vi och mötte Olivia och Natha och så kollade vi på IFK träningsmatch (Fråga mig inte hur fan jag hamnade där...) Fast jag och eli hann bara se första halvlek och ett mål av tobias hysen för jag var tvungen att åka hem och rida min lilla polle som var helt knäpp igår.. Men vad ska man förvänta sig är han vilar;) 

När jag kom hem från stallet var det bara att skynda sig att göra sig iordning och gå på släktkalas för min kusin Elin och sen bar det vidare på fest. Min fina jessica har fyllt nitton och hennes kompis har fyllt 20 så dom hade fest tillsammans;) Träffade massa goa människor och jag hade en riktigt bra kväll igår! Synd att man inte mår lika bra idag bara... Och min röst som nstan redan var borta innan kvällen mår inte bra idag.. Men vafan:D Och sen ikväll blir det jobb! Yay!!

Take care



RSS 2.0