After one year ending we forget the bad memories and remember the good ones

Gott nytt år alla! Känner på mig att 2012 kommer bli ett bra år;)


I remember when we stole the night We'd lie awake but dream until the sun would wash the sky

Drömde världens konstigaste dröm inatt!! Jag drömde att jag missade nyår. Jag satt hemma och kollade på film helt själv då alla började smälla raketer kl 12 och när jag skulle skynda mig iväg på festen jag ska på så var det morgon och jag hade missat allt. Jätte konstigt var det.
Men i alla fall började jag näst sista dagen på 2011 med ett pass på gymmet med Ebba:) Jag var jätte trött och kunde inte koncentrera mig på vad vi skulle göra. Det känndes lite som jag drömde mig egenom passet... 

När jag kom hem försökte jag städa lite och sen träffade jag Sandra som jag inte har träffat på en evighet och vi fikade på grafitti, jätte gott var det! Sen tog vi en sväng in på hotline och köpte var sin väska. Jag hade världens beslutsångest vilken jag skulle köpa med denna blev det:
Jätte nöjd är jag! Och mysigt var det!
Nu ska jag se om min kusin vill svara i sin telefon för jag måste träffa henne!
Take care<3

Best friends they know how crazy you are and still choose to be seen with you in public

Jag har världens bästa vän! Ellen!

Varit och krigat i mellandags rean idag! Hittade ett par träningsbyxor, en kofta och en ring. Är jätte nöjd! 
Sen bar det av hem till linda på en fika och sen gick vi ner och tränade på sportlife olika pass! vi är ju bra!
Nu sitter vi och kollar på ice age 3 och äter godis^^ Mysigt!
Take care<3

Tröööööött

Julafton igår gick jätte bra! Det blev inte så mycket kaos som jag trodde;) i julklapp fick jag typ pengar av alla till london resan jag och Ellen ska på någon gång, sen fick jag ett årskort på sportlife, idiotspelet, presentkort på bio och disney filmer:) Och av min bror fick jag att han ska ta mig på en shoppingdag där han ska köra mig vart jag vill och bära alla påsar och betala tills en viss summa och han får absolut inte klaga någonting:D grym juklapp säger jag bara!

Amanda sov hos mig igår och vi kollade på disney filmer och bara hade det mysigt! Och imorse när vi vaknade myste vi också med disney film och te och sen fick vi ett snabbt skåne besök av tinni och håkan!
När amanda hade gått gick jag ut och sprang av julmaten från igår. Känns gött! och jag är väldigt lyckling över att jag har ett till år på sportlife. Haft det i två år nu och nu kan jag inte klara mig utan sportlife!
Men nu snart kommer morbror och hans fru och ska äta här så ska kanske klä på mig;)
Take care<3


All I want is the wind in my hair

To face the fear but not feel scared


24/12

God jul alla!



Fast på en ö

Nu är jag hos ellen på donsö! 

Vi satt och kollade på gamla statusar från typ 2009 på facebook, jösses är det ända jag kan säga. Pinsamt...;)

Nu ska vi väll se vad vi ska hitta på;)

Take care<3

My life is a living hell! okay maybe not, but not far away

Nu är det lov och mitt lov började dåligt... Men vad mer kan man förvänta sig? Allt jag kan göra nu är väll att glömma det och göra det bästa av saken!

Julavslutningen var bra, dom som sjöng och dansade var jätte duktiga! vi kollade också på film med klassen som avslutning. "Kyss mig" hette den tror jag, den var inte jätte bra om jag ska vara ärlig. Men det var ju trots allt svensk...

När jag kom hem igen åkte jag upp till stallet och tränade för michaela. Prinsen var lite busig i början och lite då och då men för övrigt gick det jätte bra! jag är jätte nöjd!

När jag kom hem efter stallet bastade jag med ansiktsmask och hårinpackning och jag var så trött att jag somnade sittandes i bastun... lyckat! Och nu har jag precis (inte utan lite bråk) dekorerat pepparkakshuset med Linus. 

Imon bär det av till Ellen!

Take care<3

Livet är en gåva inte en självklarhet

Har precis blibit klar med ett arbete om dödshjälp. Lite sjukt att majoriteten i sverige tycker det än okej med dödshjälp även om man inte är sjuk. Aja tyck som ni vill;)
Men idag i alla fall har jag varit hemma igen fast med feber, min dumma bror har smittat mig och han är inte till jätte mycket sällskap fast han också är sjuk. Fick honom i alla fal att kolla på en film med mig;)
Pluggat som bara den har jag gjort idag också så nu är jag färdig med allt som ska vara inne innan lovet:D Så nu är det bara att fokusera på att ta det lugnt på lovet. Ska faktiskt börja lovet på donsö hos min fina Ellen!

Gjorde lite fina julnaglar till avslutningen imon;)
Man ser inte så bra men ändå


Take care<3

No matter how many miles stand in between, In my heart is where you'll be

Detta inlägget är bara till Ellen för hon blev lite arg för att hon inte fick vara med i min header;)

Du det största miffot i världen och jag hade inte klarat mig utan dig! Du är min bästa vän♥




How do i break the spell you've got me under, i'm tired of the pain

Heeej!!
Jag har bstämmt mig för att ge bloggen ett nytt försök. Vi får se hur det går;)

Idag har jag varit hemma hela dagen med huvudvärk. När jag vaknade känndes det som jag skulle dö så ont det gjorde... Men efter några huvudvärkstabletter och lite koma sömn kunde jag i alla fall plugga lite. Jag känner att jag har lite för mycket att göra men för lite tid med tanke på att det är jullov på onsdag.. Men jag får skylla mig själv att jag inte har tgit tag i det tidigare... Skolan tar död på mig och jag är för skoltrött för att göra någonting åt det. Missade mitt matte prov idag också så det kommer jag få göra efter lovet antagligen.

Var hos optikern idag och gjorde en undersökning för att få övningsköra vilken känndes helt onödigt med tanke på att det inte allt var länge sedan jag var där och fick linser. Men men. köpte lite julklappar också så nu är det inte många kvar att köpa:) inte långt kvar nu till jul!

Bjuder på två gryma låtar

Daughtry – Maybe We're Already Gone
Daughtry – Lullaby

Take care<3


RSS 2.0