Jävla dag

Var i skolan fram till lunch och sen fick jag migrän och åkte hem och sov i tre timmar och sen var det bara att bita ihop och åka till stallet med ett dunkande huvud.... jävla skit dag idag med andra ord....

Paint me a perfect picture, make sure you cross the line

Min helg har varit rätt så stressig, jag har ridit både idag och igår. Igår fick jag sällskap av anna och kajsa i min klass:P Igår möblerade jag även om mitt rum och storstädade:) Blev as nöjd;)
Nu har jag precis kommit hem från mina kusiner:) Vi har ätit middag hos dom för min morbror fyller år idag:) Trevligt trevligt:)
Mina ben är spagetti och jag är skit trött så nu ska jag dricka te och kolla på film:)

Take care<3


As i promised

Nu ska jag blogga om igår och idag;)

Igår gick skolan på som vanligt;) Elin målade en ring på mitt finger och smart som hon e så sa hon: Asså den blev lite sne men du kan ju bara vrida den sen.;) haha.
Efter skolan skyndade jag mej hem och skrev lite på min novell och sen bar det av till horse show med alla dom som jobbar i samma stall som jag:) Jag hade jätte kul men jag köpte ingenting då:P Roffe tog hem segern;) När jag kom hem vid halv tolv fixade jag lite saker och sen deckade jag;)

Idag gick skolan oxå på som vanligt:) Jag ägde på idrotten *host* :D Vi spelade innebandy;) På IOS lektionen målade Elin en hel bondgård på min hand/arm x) En kossa, gris, höna, två får, häst och ett litet hus:P Haha jätte fint;P Efter skolan skyndade jag mej hem igen och sen åkte jag, Linus, Catrin och Linnea till horse show:D Mamma kom oxå in lite senare:) Jag hade jätte kul denna dagen oxå och jag köpte nästan ingenting!!!! Ni anar inte hur otroligt det är! Fast jag köpte en grimma och två par nya (as sköna) ridstrumpor! Ett tag där trodde jag nästan att Linus skulle få utbrott och döda alla inne på mässan x)

Jag blir helt serriöst som ett litet barn på julafton när jag går på horse show! Jag kan typ inte sluta le och jag ÄLSKAR det!!! Alla hästmänniskor och alla saker och hoppningarna och jag älskar ALLT med horse show!:D

Nu sitter jag me en kopp te och jag är hur trött som helst! Ska nog snart sova^^

Take care<3

Hej Alla!

Nu drar jag till horse show igen;)

Bloggar när jag kommer hem ikväll/natt eller vad det nu är när jag kommer hem;)

Take care<3

Göteborg Horse Show

Nu åker jag snart till scandinavium;)

Take care<3

Headache should be illegal

Försov mej idag och vaknade med huvudvärk så jag ville hels skjuta mej i huvudet men nepp det var bara att åka till skolan för två till lektioner (eftersom jag missade den första) Sista lektionen hade jag och en i min klass redovisning som gick bra:)

Efter skolan bar det av till stallet och jag red min fina polle♥ Han är så duktig men han är allt en liten buse^^



Mamma kom hem från sjukhuset idag oxå, hon har opererats. Jag tycker så synd om henne:(

God natt alla♥

Take care<3








Haunted

Denna dagen har gått riktigt bra:) Vi hade jätte roligt på engelska lektionen när vi gjorde någon tävlingslek där mitt lag vann såklart;) Fick oxå reda på att jag fick MVG på min Fairytale i engelskan:D

Nu har jag precis ätit tjockismat (donken) med pappa och Linus och ska ta en promenad med min stridsvagn till hund och sen ska jag måla mina nagler och sen blir det att träffa vänner:)

Take care<3

Ellinors födelsedag!

Idag fyller min söta kompis Ellinor år så världens största grattis till henne!!♥

Började denna dagen med en tripp ner till gymmet där jag körde slut på mej själv vilkat var rätt korkat. När jag kom hem åt jag lite lunch och sen gick jag ner till k center och köpte en present till Ellinor och tre nya nagellack:D Sen gick jag hem igen och nu ska jag göra mej iordning lite för jag ska snart åka och äta middag hos farfar och farmor;)
Dom tycker synd om oss för att vi inte har ett riktigt kök än, haha söta är dom;) Sen ska jag jobba och det kommer inte jag orka för jag är trött efter gymmet och sen har jag vandrat runt så mkt-.- aja

Take care<3

Jag måste bara säga oxå att jag och mamma kanske ska åka till rom till sommren:D Yay

Nej men så kan du inte säga!

Började denna dagen med att åka upp till stallet och rida och min häst var jätte pigg och busig och när han busade kom jag jätte konstigt och sträckte en ryggmuskel-.- Sen var jag med när han fick masage och han tyckte det var jätte skönt:)

Har varit och jobbat och nu sitter jag och kollar på melodifestivalen men mammi och pappi och pappa bara klagar på alla låtar efter bara en sekund x)

Jag: Jag ska bara hämta mina tuskiska peppar, och du får INTE smaka!!:D
Mamma: Men men.... så kan du ju inte säga!

Haha nehene:P

Take care<3

Free me, free us

Idag har jag varit i stallet och ridit och jag fick sällskap av anna som går i min klass;) Min häst var lite busig och när anna red gick det jätte bra:P  Jag hoppas hon tyckte det var kul;)

Nu har jag ätit annanas och ska åka och jobba, tråååkigt menmen:P

Take care<3

-

Det blev lite ändrade planer för pappa köpte en häftpistol till mej så istället för att inte göra något alls fick jag fixa mina smyckestavlor som har väntat i flera månader på att jag ska fixa jag blev jätte nöjd:D


Allt fick inte plats men men;)

Take care<3

Don't count me out so fast

Jag är helt döööd... Sov typ fyra timmar inatt eller nått... Och man blir ju så glad av att höra av mamma att man ser jätte sliten ut. Nu ska jag inte göra något på resten av dagen förutom basta med hårinpackning och sova.
Och sen var det nog ingen jätte bra ide att träna med öroninflanation

Take care<3



Sleten tjej i brors mysiga tröja

God morgon! Eller aa...

Det blev ingen film igår med Linn för hon blev sjuk:(

Nu är jag i alla fall fit for fight och ska ner till gymmet;)

Take care<3

Öroninflamaton

Har gått och fått öroninflamation:( Bra där!

Jag har haft en jätte mysig dag i stan med Linn:)♥
Kom hem med en ny sommartunika en bodylotion från the body shop med citron doft och ett par örhängen till min leopard serie;) Jag är riktigt nöjd:D

Ikväll ska jag och Linn hyra film och bara ta det lugnt hemma hos henne;)

Take care<3


Linn♥

Stan;)

Nu drar jag mej snart till stan med saknade Linn som jag inte har träffat på evigheter!♥ Vi ska ta en fika och shoppa lite;)



Take care<3

Alla ♥ Dag

God morgon alla!

Kvällen igår spenderades med Linda, film och popcorn;) Mysigt.

Nu sitter jag i min säng och har precis ärit frukost och funderar när om jag ska åka upp till pollen min och pussa lite på honom:)

Take care<3

Fina!



Om ändå livet var enkelt!

Känner mej lite efter på bloggningsfronten men jag har inte haft tid eller ork alls...

Helt serriöst ni vill inte höra om min dag idag för jag kommer bara låta depp eftersom jag är så jävla trött. Det kommer sitta jävligt bra med lov.
Sen har jag min tumme inlindad oxå... Så ingen volleyboll för mej imon... Fast jag längtar ändå tills imon efter skolan:)♥

Jag måste oxå berätta att Elin gjorde min dag idag x)

Elin: Hahah hon har målat med Tösch i hela ansiktet på henne
Eli:Hahaha tusch heter det!
Elin: Men jag sa ju Tösch?!

Övertrötta Camilla och Eli satt och skratta åt henne ett bra tag, Så jävla söt! x)

Take care<3


Please don't hurt

Min gårdag var jätte bra! Efter jobbet gick jag ner till Eken och kollade på innebany med Linda, Ebba och några andra och sen gick vi hem till mej och dampa lite tills Ebba gick och då kollade jag och Linda på film och sen sov hon hos mej:)

Idag efter att linda åkte hem åkte jag upp till stallet och red i manegen och det gick jättte bra:) Min polle är duktig^^

Nu har jag jobbat och är JÄTTE trött!

Take care<3



To have pain hurts, but to see them you love in pain is much worse

Fredag♥

Nu har jag mycker på listan att göra!

•Städa
•Plugga
•Gå ut med hunden
•Jobba
•Kolla innebandy
•Mys hemma hos mej med vänner

Bara att sätta igång!

Take care<3

Känns det skönt att du kan dumpa allt på mej?

Det känns som jag har gått jorden runt idag och jag orkar inte blogga! Sry

Take care<3

Jag hatar sånna dagar

Halvsov mej igenom skolan idag och det känndes som det gick jäääättte lååångsamt....
När jag kom hem gjorde jag mej iordning för att åka till stallet men så missade jag bussen så fick vänta en timma till... När jag väl kom iväg började det regna och när jag kom till stallet tog jag en promenad med hästen i pissregn och han var jätte jobbig och var rädd för precis allt!

Nu är jag verkligen skit trött men lite glad för jag har köpt en klänning och en tröja^^

Take care<3

RSS 2.0