Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej:D

Okej nu har jag en ny brilliant plan!

Jag ska gifta mig med en fotbollsspelare! Tänk att få resa runt i världen och medans han spelar kan jag gå och shoppa! Tänk att få shoppa worldwide:D Hade inte haft något emot det! Och om jag inte orkar resa någon gång (Som om det skulle hända) Så kan jag stanna hemma med våra ungar (Jesper och ophelia eller Jasper och valentine för att det ska vara lätt att säga på engelska har inte bestämt mig än;)). Fast jag tycker ju det är kul med fotboll så jag tittar nog gärna på när han spelar iofs (vem han nu är). Fast jag vill nog iof fortfanande bli känd sångare men man måste ju ha en backup plan right?;) hehe mina planer är rätt rimliga eller hur...;)

Näää nu ska jag dricka te i sömnen och hoppas på att jag är frisk och får tillbaka min röst imon!

Take care<3



I miss my long hair... :(

Och btw min fina kusin Elin fyller år imon så våga inte att glöma gratta henne!!

More greatness!

Här får ni mer!:D

Far East Movement – Live My Life

Ed Sheeran – Drunk

Daughtry – Maybe We're Already Gone

Btw jag har hittat min bil!:D



Great songs!

Ed Sheeran – Lego House

Ed Sheeran – The A Team

Coldplay – Paradise

One Direction – I Want

One Direction – One Thing - Acoustic

Panic! At The Disco – The Ballad Of Mona Lisa

Just can't get enough of them!

Enjoy!



Febern smyger upp på mig...

Håller på att bli sjuk igen men vi får hoppas att febern inte hittar mig!

I fredags var jag ju på horse show som sagt och det var jätte kul men jag var jätte trött när jag kom hem;) Jag köpte ett träns, ett schabrak, blingbling panrem, en mössa (till mig inte hästen), KL strumpor, ett skrittäcke i ull och en jätte fin namntavla till den lille prinsen:D 
Sen undrar ni säkert vem jag har gått och blivit kär i, jag vet i alla fall en som gör det men jag nämner inga namn Ellen;) Jag är kär i Roberto Cristofoletti, och för er som inte har en blekaste vem han är så är han en hoppryttare:) Red i militäruniform och körde fullfart! As grym! 

Igår var jag med Linda och ebba och vi fikade och spelade spel. Bland annat ägde jag dom på poker!;) Och jag har saknat Linda som bara den! Tycker hon kan flytta hem igen från bryssel! 
Sen på kvällen bowlade jag med Linus Nisse och Ludde:) Jag kom sist som vanligt.... Men jag var faktiskt ovanligt dålig igår... Menmen! Sen kollad  e jag Linus och Nisse på film:)

Idag har jag bara varit i stallet och sen har jag städat och sen har jag precis övningskört och jag är skit grym!! Hehe eller kanske inte;)

Nu ska jag måla naglarna vilket jag inte gjort på as länge och det är inte lik mig alls!

Take care<3



Min fina!♥

Horse show

Efter att ha varit på scandinavium och vandrat omkring på mässan i 13 timmar är jag helr död! Men det är såååååå värt!:D Jag har shoppat massor och bilder kommer imorgon;) Mina ben vill inte gå en meter till nu! Sen har jag gått och blivit kär också men mer om det imon;*

Take care<3

Our roads will split when your path leads to heaven and mine to hell

Jag älskar min häst, jag älskar min häst, jag älskar min häst och jag älskar att vara i stallet... igår gjorde jag inte det... Det pissregnade och jag var genomblöt och jag ville bara krypa ner under mitt täcke! Sen är han ju bara sjuk hela tiden så jag blir helt tokig!!! Jag vill rida inte gå runt och runt i en paddock! 

Idag har det varit full fart! Först praktiken och lekte med barnen sen åkte jag och klippte mig och nu är det kort! Se bar det vidare hem och lagade mat och sen åka och jobba och nu är jag helt död... Men jag lär vara mer död imon när jag har varit på horse show en hel dag med mamma! Men jag klagar inte!:D

Här har ni bilder på håret;)¨

Före                                                     Efter:



Det känns jätte kort:(

Nu ska jag och Molly sova:*

Take care<3


When your shadow crosses mine, I'm gonna make it disappear

Tänkte jag skulle ta fredagen och lördagen;)

I fredags hade vi en asmysig dag i skolan. På engelskan hade vi en debatt och det var jätte roligt vi satt och skrek på varandra, på en lektion fikade vi och dansade som bara den! Vi var grymma men dom som gick förbi och såg oss trodde nog va var dumma i huvudet, haha. Efter skolan gick jag och Ellen till kungmässan en snabbis och sen åkte jag hem och städade mitt rum och tränade och badade och målade naglarna och bara tog hand om mig själv och invigde lovet och sen stendog jag. Fick även en ros av Eli i skolan:D För eftersom det är alla hjärtans dag på tisdag så kunde man köpa en ros till någon så delas som ut sen. Jag köpte en till henne också, vi är så söta mot varandra;D♥

Idag började jag dagen tidigt med att åka till frölunda torg med min bror och björn(Som var bakfull och grinig). Det var min dag idag och jag hade en som bar mina påsar och en som betalade, helt okej shopping;) Sen åkte vi till allum och shoppade lite till där;) 

Detta blev det:


Midje kjol från vila


Tröja från New Yorker


Pånbok från Åhlens


Tröja från gina som jag just nu sitter och myser i med te och film och Linus och björn som sällskap:)

Goa dagar helt enkelt;)

Take care<3

God morgon!

Nu drar jag mig till frölunda torg och shoppar lite:D 



Her words are swiming through his ears again

Idag vill jag inte leva..... Okej jo det vill jag men jag är såååå död!! imon har vi naturkunskaps prov och jag kan ingenting!!! på fredag har vi matte prov och jag kan ingenting!!!! Det går bra nu! Och jag är bara så jävla trött hela tiden!!!!!

Men nog med deppandet! Idag efter skolan åkte jag upp till min polle och tog hand om honom och pussade massa på honom och sen skyndade jag mig hem för att hinna ner till sportlife och boxas med Eli och jag måste säga att vi var gryma!!! Sen körde jag lite på crosstrainern tills jag var helt död och nu sitter jag här och försöker banka in lite naturkunskap i skallen men det går inte!!!!!!!

Jag tror jag ger upp och hoppas på tur imon!

Take care<3



Jag är förjävla smidig!

Igår när jag skulle springa in till mitt rum och svara i min telefon så får jag inte ner handtagen på dörrfan så jag fortsätter springa in i dörren och börjar blöda näsblod och idag är jag jätte öm i näsan och pannan.... Det är nog bara jag som är så smidig...

Igår hade jag i alla fall väldigt kul efter jobbet när jag var med Linus, Björn och Therese. Och bra jobbat Dead by april!

Idag har jag varit i stallet och ridit på min fina Prins! I sitt nya schabrak men det var det ju såklart ingen som såg för han har ju täcke på sig....;) 

Nu sitter jag och pluggar och dricker te och ska om ett tag åka och jobba idag igen... Men pengar rullar in som det ska;)

Take care<3

Call me a thief because i'm gonna steal your heart

Jag är så död....Och jag mår verkligen inte bra... 

Men att jag har köpt nya skor och leggins idag får mig att må mycket bättre men sen när jag tänker på att det är vårskor och jag inte kan använda dom än så mår jag lika dåligt igen...;) Jag har också köpt en ny ridväst, en hals till min polles täcke så han inte fryser, ett schabrak och ett dressyr spö:) Jag var och shoppade med mamma och vi tog en fika på expessohouse och jag mådde så jävla illa efter det... bläääääää. 

Nu ska jag snart käka ((om det går) sen ska jag åka och jobba. Wiiie!!

Bilder kommer antagligen imon på grejerna jag köpt:)

Take care<3



Jag kan inte alltid göra rätt och göra det som förväntas av mig, så fungerar inte jag

R.I.P underbara

Idag har jag varit trött arg och ledsen på samma gång.. Men som tur är har jag ortoligt fina vänner som gör mina dagar så mycket lättare!
Idag slutatde jag kl 11 och så gick jag ellen, elin, elin och eli (totalförvirrande eller hur) med hem till elin och fikade jätte mycket! Sen efter ett tag bar det av tillbaka till skolan för att gå på I-vals information. Jag har bestämmt mig för engenska C och altermativ medicin. Sen ville jag gå kör också men dom har tagit bort den kursen i år så jag gick och klaga lite hos rektorn när körlärarna och syv sa att som tyckte att jag skulle göra det. Så jag kanske kommer får gå i kör i alla fall!! Håll alla era tummar för mig att jag ska få det!!

När jag precis kommit hem från skolan så kommer min familj hem samtidigt som har varit på begravning och alla är helt slut så det blev pizza till mat idag, sen pallrade jag mig upp till stallet till min fina polle.

Nu blir film och sen sooooova

Take care<3

RSS 2.0