Throw it all away

Idag i skolan var det några från nån grej som vi skulle berätta om våra sex och samlevnads lektioner till :P Jag hamnade i samma grupp som Thune och Tobbe och det kan aldrig sluta bra xD haha

Nu sitter jag och försöker fördriva tiden för jag vill ner och träna;/ Jag ska träna combat med Elin och Käck :D
Jag vill träna NU ;O


Take care<3


I lost you in the darkest place on earth and I just can't find you

Gick hem från skolan idag för jag hade jätte ont i huvudet:(
Men jag vilade upp mej och åkte till stallet och red ut på min polle i regnet :D Det var härligt trots regnet;D

Min bror är lite för självsäker måste jag säga x)
-Jag utväcklades till att bli bäst! sa han idag xD

Take care<3




Fears in my eyes
Fear of losing you
The fear no one wants
The fear that kills you slowly from the inside
The fear you can't do anything about
Because you can't tell anyone about it
And that fear will never go away


You're the direction I follow to get home

Otroligt kall dag idag :o  Vi hade vänskaps dag i skolan och så skulle niorna sitta vid varsina stationer utomhus och det var kallt :o Jag och Sara hade pennan i flaskan och det var så långtråkigt och vi frös hela tiden -.-
Jag hittade inte min mobil heller så jag åkte hem på rasten och vände upp och ner på hela mitt hus men jag hittade den inte men sen visade det sig att den hade legat i min jackficka där jag aldrig lägger något konstigt nog :P Hehe kände mej lite dum x)

När jag kom hem var jag så frusen att jag var tvungen att vira in mej i massa täcken och filtar och sen bar det av till sportlife där jag tränade combat och zumba fitness men linnea:D Zumban var jätte roligt :D Den är säkert ännu roligare när man lär sig stegen x)

Nu har jag duschat och ska snart lägga mej och kolla på film ^^

Take care<3

Mysig låt




Stars are falling all for us

Vi kollade klart på Amarikan History X idag i skolan så jag fick gråta lite ;) Det är så hämskt när han dör i slutet ;(
Jag skulle laga maten idag så skulle jag laga Lasange och vet inte riktigt vad jag gjorde för plattorna var helt stela xD Men annars var det gott;)


Igår efter jag hade städat åkte jag hem till sara och kollade på Gossip med Ebba, Malin, Martin, Victor och Sara så klart ;) Mysigt va det :)

Jag har bestämt mej för att göra en stor förändring i mitt liv och vi får hoppas på att det går bra ;)

Take care<3

Denna tycker jag är fin


How this world turns cold and it breaks through my soul

Hade tjejmiddag igår :D Tack Sara, Ebba, Marre, Jasse, Linda och Jessica (L) Och Tack för mina presenter :D Allt var jätte fint:D
Alla sov över förutom Marre, men dom hat åkt hem nu ;) Så nu har jag städat och det är trååkigt ;(
Jag vill träffa linn idag men hon är såå dålig på att svara i sin mobil -.- Bajsunge;)


Här är bilder på vad jag fick ;D


Detta fick jag av Ebba och Linda ;D


Denna fick jag av Jasse ;D Det är en jätte dåjig bild men aja ;)


Detta fick jag av Marre och Sara ;D


Take care<3


I'll be there when you cry and i will cry with you because i love you<3

Tomorrow is too late

Vanlig dag i skolan idag typ;)

Efter skolan tränade jag spinning med Ebba och Linda:D<3 härligt:D
Sedan städade jag mitt rum så jag och jasse har mer tid imon till att bara vara;D
Kom nyss hem från Elin oxå jag var bara där en stund och nu pratar jag i tele med jasse:D Vi planerar för imon ;D
Jag måste snart sova för jag är hur trött som helst och jag vill inte vara trött imon ;D


Take care<3

Crawl

If we crawl
'Til we can walk again
Then we'll run
Until we're strong enough to jump
Then we'll fly
Until there is no end
So lets crawl



We can still touch the sky

Hade nationella idag och det gick så där"/ Hoppas det gick bättre än vad jag tror ;) Hände inte så mkt i skolan indag förutom att vi tittade lite till på American History X. Den e såå bra :D

Efter skolan tittade jag på 2 ½ men med linus och sen åkte jag ner till sportlife och tränade dance step med Ebba:D<3 Jag mår så bra av att träna:D

Btw, jag läängtar tills på lördag:D

Take care<3

You are beautiful

Jobbig dag idag ;( Vi gick en mil men skolan idag, vi gick från anneberg till tulebo;)  Synd att lärarna tappade bort sig och jag var den enda som hittade så jag fick visa vägen x) haha.
Jag och Jasse gick tillsammans och lyssnade på snabb musik så det gick snabbt;P Ett tag i alla fall ;)

Efter det så skulle vi ta bussen hem men busschaffören sa att vi inte fick plats så vi fick gå hem -.- då kom vickan hem till mej en snabbis sen tog hon nästa buss hem;)

Tränade hoppning idag med och det gick jätte bra:D Han var lika duktig som alltid;D Min lille prins<3

Nu ska jag duscha och sen repetera inför nationella i matte ;( Det kommer gå åt skogen:(

Take care<3

I'm done

Det förra inlägget var till min kompis som jag har kännt sen jag var 6 år. Jag pratade med henne igår men vad hjälpte det? Det hjälpte inte alls.  Om inte du är här för mej på detta är du inte värd att bli kallad vän. Så känner jag just nu. Men som du säger: Varför haka upp sig på en och samma idiot! Så det tänker jag inte göra;) Om du saknar mej hoppas jag att du gör ngt åt det för jag kommer inte stänga ute dig;)


Du har alltid fått mej att må bra

Du är en av dom bästa i mitt liv och jag älskar dej<3
Men du har gått lite för långt. Jag gör allt för att vi inte ska glida isär men det går inte att en person ska hålla ihop en vacker vänskap. Det är dej jag har ringt när jag behöver någon att prata med men jag har börjat fundera på om du verkligen bryr dej? Jag har komit fram till att det gör du inte. Tomma ord hjälper inte.
Jag har behövt dej mer än någonsin men du kan inte ens vara där för mej en sekund. Det sårar djupt och du anar inte hur mycket jag vill att du ska försöka.
Men det gör du inte och det kommerdu inte att göra.
Jag kommer att ge upp så förbered dej på det och blir du sur för att jag inte försöker kan du ta din skit och dra dit solen inte syler.
Jag tänker inte lyfta ett finger för våran vänskap om inte du börjar göra något åt det. Det kommer inte gå smärtfritt men den smärtan jag redan går och bär på är värre och det är inte värt det.

You are blind to the beauty

Asså jag mår så bra:D Jag vet inte varför men det är bara bra helt enkelt:D Det var sjukt länge sen jag och Jasse drack latte på aktiviteten så vi gjorde det idag:D Jätte onödigt för er att veta men ändå;D

Efter skolan tränade jag MRL med Ebba:D Det var roligt och jobbigt som faan;D En tant såg att jag fick ont i knäna och sa att jag måste fråga om hjälp med det x) Haha det vet jag att jag måste men lite kul ändå att en random tant sa det:P haha.

Jag måste också bara säga att jag ÄLSKAR mina kära vänner(L) Jag måste bara få ut mig ibland hur mycket jag tycker om mina vänner och att jag uppskattar allt dom gör för mig och att man skulle göra vad som helst tillbaka<3

 Du är bra! Glöm inte det!<3


Take care<3

Hur kär kan man vara ;o

Pumps


Is the only word we learned goodbye?

Idag var vi med klassen i tingsrätten för vi skulle veta hur det går till:) Jag och Anna var en meter ifrån en mördare:O Jag var livrädd hela tiden då vi var i salen där mördaren fanns och jag serriöst skakade när han fick förbi :o Sedan var vi på ett förhör där det var stöld dom var anklagade för och ett för misshandel. Vi fick inte veta hur något av dom slutade:( Men man kan ringa och höra.

Käkade lunch på stan med Jasse, Marre och Sara oxå och det var mysigt^^<3 Och gott:D

Efter skolan gick jag igenom hela min garderob och slängde lite skit och kom på att jag ska sy om lite kläder så dom blir lite finare:P Haha smart va??;)

Nu ska jag göra musiken och sen ska jag kolla på film och sen soova:)

Take care<3

You bring back the good memories

Igår kväll va jag och min familj bortbjudna till våra gamla kompisar i partille:D Simon Rasmus Johan och cartin. Det var sjukt länge sen vi ses och förr i tiden sågs vi hela tiden men den tiden försvänn :( Vi åkte på semester ihop och vi firade midsommar varje år men inte nu längre. Skit tråkigt men igår fick man se tillbaka på så sköna minnen asså:D Härligt va det:)


Idag har jag och Marre varit i skolan och sålt fika till föräldrar som städade skolan så vi får pengar till klassresan;) Jag måste säga att vi är grymma för vi fick in massa pengar;P Haha

Sedan åkte jag och jobbade. inte lika kul men men;)

Nu ska jag kolla på Gossip och Wipeout och dö ^^ Mysigt tycker jag:)


Take care<3


The echoes fill your soul

Soft skoladag idag ändå:) Nationella gick bra känndes det som:P Så antagligen gick det skit ;( Men aja sånt är livet;) Sen gjorde jag inte så mkt i skolan alls idag:P Hade ingen ork till det:)
Vi har oxå några pyromaner i klassen som äldar på för fullt :P Speciellt Thune xP

När jag kom hem pluggade jag lite och sen åkte jag upp och jobbade:) Det är så härligt att jobba nu när det är fint väder^^

Och nu sitter jag och väntar på att Linda ska komma:D<3
Och jag fryser som fan. Inte vet jag varför men jag är väll fortfarande frusen sen jag åkte moppe i kylan:P
Linus mobbar mej för att jag altid fryser och säger att jag går med dunjacka när det är 30 grader. Hade han förväntat sig att jag ska ha med den till turkiet eller??;)


Take care<3






Vill ha!!

Vip Halterneck Wire Hem Dress

Button Front Lace Panel Vest
Love Music Crop Tee
Striped Crop With Knotted Tie


NYC Dance Crop Top







Forgive your enimy

Hyfsat dag i skolan ändå:)  Vi började kolla på Ameican History X sm vi har tjatat om att få se ända sen vi började nian:D Den e så bra:D Men lite hemsk ;(
 Efter skolan pluggade jag matte, matte, matte och matte.
Sedan behövde jag en paus så jag åkte ner till sportlife och tränade spinning 75 men Ebba:D<3 Riktigt gött måste jag säga;D  När jag kom hem duchade jag och sen pluggade jag matte, matte och matte. Jag lovar att jag kommer spy om jag får se ett enda tal ikväll :o Blääää

Och jag är fortfarande JÄTTE trött så jag MÅSTE sova men det har jag inte tid med egentligen :( Och varför fan sitter jag då vid datan kan man ju fråga sig?? Korkad är vad jag är!!!

Och jag är prelemenärt (stavning?) intagen till mitt gymasium:D Känns gött:D


Take care<3




There is no energy left

Jag är såå trött hela tiden :( Jag är jätte stressad och oftast är det en bra sak på mej för då tar jag verkligen tag i saker men nu är jag så stressad så inget går. Jag vill bara sjunka ihop i ett hörn och vänta tills allt med skolan är över. Och att jag inte gör något gör inte saken bättre-.-

Men jag älskar vädret så allt är inte helt depp i alla fall:) Och jag har underbara vänner som alltid få mej på bra humör^^<3

Igår bloggade jag inte för jag orkade helt enkelt inte men det var en vanlig dag i skolan och sedan tränade jag combat på sportlife och sedan åkte jag först en snabbis till Leea och sen till sara och sedan till Ebba :) Jag och ebba satt och kollade på kort på henne när hon var liten:P Såå sööt så det är inte sant:P Och jag råkade vara med på ett av korten från när vi gick i balett när vi var jätte små :P Sååå fuuul så det är inte sant :P

Efter skolan idag åkte jag hem till lilla mormor och hjälpte henne att byta några lampor och jag förstår fortfarande inte varför hon frågar mej för jag är alltid lika rädd när jag ska upp på den där rangliga stegen.
Sedan fikade vi en stund och sedan åkte jag hem och sen ner till service butiken för matt hämta min kläder som har kommit från hm så nu är det inte många plagg kvar:P
Sedan gick jag på en lång promenad i solen men min vovve och då fick Vickan hålla mej sällskap:D<3
Och nu har jag pluggat JÄTTE mycket matte och jag är helt slut i huvudet. Men jag är glad jag fick gjort något:)


Take care<3

<3












I'm gonna fight to find myself, me and no one else

SOLSOLSOLSOLSOL JAG ÄLSKAR SOL!!!!!<3

Allt blir lättare med sol.
Man blir piggare
Orkar plugga när man kan sitta ute
Det är roligare att rida och vara i stallet (Trodde serriöst att jag inte skulle tröttna men det var bara värdet som inte föll mej i smaken men nu är det på topp;))
Det är lättare att gå upp på morgonen
Det är varmt
Man får annvända vår/sommar kläder som solbrillor som gillas otroligt mycket
Och massa mer men orkar inte skriva fler ;D

Idag har allt flytit på bra förutom att jag har haft ont i huvudet.
Var hos tandläkaren på morgonen för jag ska få tandställning:( Men jag vill få ordnign på mina huggtänder:P
Efter skolan passade jag på att bråka med min bror men det löste sig ändå och sedan åkte jag till stallet och hoppade vilket gick hur bra som helst:D:D I love my horse<3


Take care<3




Leave your fears behind

Soft dag idag:)
Jag har varit hos farmor och intervjuat henne om hur det var att vara flykting under andra världskriget. Det är helt sjukt vad mycket hon har gått igenom :O

Jag tränade spinning idag oxå:D Det var jätte härligt för jag har inte trännat på jätte länge på grund av stress och att jag har varit sjuk och för att jag har piercat naveln.

Nu har jag precis pluggat klar. Jag gjorde hela svenskan och det var mycket -.- Skönt att det är klart för det ska in imon:P hehe
Så nu ska jag dö framför inspelat Gossip Girl och Wipeout ^^


Take care<3

This time it's man to man

Igår på kvällen åkte jag in till stan och mötte upp Jasse så var vi i stan en liten stund och sen gick vi på bio och såg Kick Ass :D Hahaha fy fan va den va bra asså xD Lite blodig kan man säga men det var en komedi:P







Take care<3


:@

Fy fan vad du är fittig :@ Jag får flipp på riktigt:O
Så skulle jag fan aldrig gör mot dej!!

I'm kickin' down the walls, I gotta make them fall...

Asså min mormor var för go i morse när hon ringde x)
Mormor: Oj förlåt väckte ja dej?
Jag: Mm men det är lugnt
Mormor: jaha men jag ville inget särskilt
15 min senare
Mormor: Ja men nu ska du få gå och äte frukost:
Jag: Öööh jag ska sova!!!

Haha ibland undrar man :P


Idag har jag varit i stallet och jag tvättade Ragges man för den var helt gul :O Men nu är den vit och fin ;) Passade på att tvätta svansen oxå ;) Smörjde hopptränset oxå för det var jätte smutsigt-.-
Jag var oxå en snabbis på k center och köpte ett nytt nagellack en fotlänk och mina efterlängtade solbrillor:D
Sedan städade jag bara mitt rum och tog det lugnt;)


Take care<3 

Please don't push the limit

Det gör ont, snälla förstå det.


Jag och Jasse<3










I can't choose, so confused, what's it all mean?

Tenare:D


Bloggade inte igår för jag kom hem så sent men jag var i alla fall på bio med Josse och kollade på Remember me ;D Jävlar va bra den va ;O  Slutet var dock lite sorgligt och jag grät som fan men den är helt klart värd att se ;D  På dagen var jag också på kungsmässan med mamma och Linus och fikade och så köpte jag en jätte fin vår jacka:D




Idag har jag inte gjort mycket förutom tränat dressyr som gick riktigt bra :D

Take care<3

Whole worlds upside-down, it's spinning faster

Idag sov jag till halv ett :O Mamma var tvungen att väcka mej så jag inte skulle sova längre.
Då gick jag upp och åt sen pluggade jag lite.
Lite senare kom sandra till mej så åkte vi ner till kicks för hon skulle köpa lite saker och sedan köpte vi godis och åkte hem och kollade på new moon :D Den kan man inte se för många gånger^^ haha.


Take care<3

Släktkalas:D

Idag har jag sovit och städat tills gästerna kom kl 16 för jag och Linus har fyllt år:D
Jag fick jätte fina presenter av alla:D Bland annat fick jag New Moon av linus som vi kollade på förut:P

I lördags åkte jag moppe till frölunda och sov hos jasse:D<3 När jag kom fram tog vi en promenad och pratade lite:) Dagen efter solade vi på sportlife och sedan åkte vi till stan och shoppade lite:P Jag köpte sminkborstar till ögonskuggor och puder och present till mamma och Linus. Myysigt va det(L) Bilder kommer när jasse har lagt upp dom på sin blogg;)



Detta fick jag + ett påskägg ;)



Take care<3

I don't know where to go, what's the right team?

Bra dag idag :D
Tränade hoppnig på min polle som gick as bra :D Såå sööt och duktig är han:D
Sedan var jag hemma och tog det lugnt en stund sedan bar det av till jobbet och det gick som vanligt ;)

Linn skulle egentligen sova hos mej idag men hon fick feber så nu ska jag åka in till stan och möta Jasse:D<3

Bilder kommer imon från hoppningen;)


Take care<3

What would you say if i said that i'm sorry?

Har precis kommit hem från jobbet nu och är helt slut i huvudet -.-
Det jag har pluggat nästan hela dagen och hemkunskapen är äntligen klar och in skickad :) Det är en stor lättnad:)
Det är något jag går runt och oroar mej för men det finns inget jag kan komma på som jag behöver vara orolig för :S Jag vet inte riktigt vad det är men det kommer väll fram eller så går det över ;)
Imon ska i alla fall Linn sova hos mej och då kommer allt bli bra :D<3

Take care<3

They won't say which way to go, just follow your heart

Idag när jag vaknade trodde jag att ja hade försovit mej för jag skulle vara i stallet kl 10 men kl var bara 6 och jag var ändå jätte pigg :O Konstigt:P
Sen har jag pluggar hela dagen förutom att jag var och handlade en snabbis med mamma och Linus och så hämtade jag några av mina kläder som har kommit från H&M :D:D:D Wiiie:D

Det är min jobbhelg denna helgen oxå så det är lite segt-.- Och min lov vecka är nästan helt fullbokad så det kommer bli stressigt :P Men det gillar vi ;) Heller än att inte ha ngt att göra;) haha

Är ensam hemma en stund ikväll oxå för min bror som fyllde 18 samtidigt som jag fyllde 16 ska supa på krogen med sina kompisar och mamma och pappa ska till min farbror och faster :) Eller hunden får väll oxå stanna hemma ;P

  Här är vilka kläder som kom;)









Jag beställde denna fotlänken men fick en annan jätte ful :( Så jag får skicka tillbaka den



Take care<3

HAHAHAHAHAHAHA

Det känns bra att jag faktiskt kan säga till min hemkunskaps lärare att min hund åt upp min läxa utan att ljuga xD

Behind all the lies hides the truth and the qestion is will it be found?

Hade biologi prov idag och det gick sådär. Jag måste egentligen så vg på provet för jag måste höja mej men jag får bara hoppas på det bästa ;)  Vi kollade oxå på en film i skolan idag som heter Die Welle (vågen) och den var lite små hämsk ;)

Efter skolan var jag en liten stund med Thune och David :)
När dom hade gått hem målade jag naglarna och så skulle jag åka ner till service butiken och hämta ett paket från hm men så klart hade dom stängt -.- så jag får hämta det imon istället ;)
Nu har jag gjort hela min book review och läxan i engelska :D Jag känner mej grym :D Så nu återstår bara hemkunskapen :( Blöö jag orkar inte mer plugg :(
Aja sen ska jag ta en varm dusch och kolla på film ^^

Take care<3

RSS 2.0