Are you creaped out?

Förlåt att jag inte har bloggat men jag har inte orkat/hunnit.
 
Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag har gjort men jag kan försöka få ihop förra helgen, veckan som varit och denna helgen så gott jag kan.
 
På fredagen förra helgen hade jag, Frida och Linnea förfest i min lilla "lägenhet". Vi lärde känna varandra på det bästa sättet man kan: Jag har aldrig. Sen skulle vi ta oss in till centrala london och när vi kommer till tuben så har lilla jag glömt mitt legg så vi bestämmer oss för att åka till något fint ställe jag inte kommer ihåg vad det heter men vi hamnade på donken. Frida träffade sitt livskärlek där. När vi skulle åka hem så skulle vi ta bussen så vi gick typ längs heeeela oxfordstreet och för mig i det tillståndet var det typ 30 mil. 
 
Lördagen spenderade vi först på London aquarium med barnen och det var jätte coolt! Jag och 7 åringen tappade bort frida linnea och femåringen och vi lyckades missa krokodilerna. Men vi såg pingvinerna i alla fall.
På kvällen gick vi till loyds bar och där träffade vi ett svenskt gäng som var här och hälsade på och jag och frida drog vidare med dom men det slutade med att vi vandrade runt i centrala london och någon snubbe skulle visa oss dom bästa nattklubbarna och vi följde efter honom upp och ner, fram och tillbaka och när han inte såg vände vi och sprang iväg. För att göra en lång historia kort kom vi hem kvart i åtta på morgonen och det var fruktansvärt hämskt!
Efter några korta timmars sömn tog vi oss upp igen för att gå på au pair träff. Vi delades in i grupper och vi skulle springa runt i centrala London och göra bort oss. Vi fick en lista på saker vi skulle göra och ta kort som bevis att vi hade gjort det. ett exempel var att vi skulle få ihop 25 personer och göra vågen eller bryta arm med en främling eller fria till någon random. Det var jätte kul!
Sedan gick ett gäng av oss som var med och käkade middag på en mysig resturang. Super trevligt!
 
På måndagen var jag, linnea, frida och en annan tjej som heter andrea och gjorde lite shopping på oxfordstreet. Jag köpte en nyckelväska, en varmflaska och jag hittade den perfekta fördelsedagspresenten till Linus!
På kvällen hade vi avskedsmiddag för frida som lämnade mig tidigt tisdag morgon. Jag tycker hon kan komma tillbaka och bo nere hos mig! 
 
På torsdagen skulle jag träffa en annan au pair som min värdmamma sprungit på och tagit hennes nummer till mig och det roliga var att jag hade träffat henne förut. Innan jag åkte hem för att fira jul var vi ute på en nattklubb tillsammans. Vi gick och fikade på mosh. Dom gör välrdens godaste smoothiesar. Sorry mamma men dom är godare än dina ;)
 
I fredags kväll hade jag och Linnea tänkt att gå på bio men det blev loyds bar istället. Vi var aldeless för trötta för att göra något produktivt.
Sen i lördags åkte vi till diagon alley för att vara lite harry potter nördar. Tyvärr var alla affärer stängda men det var ändå coolt! 
På kvällen var jag barnvakt och Linna kom och höll mig sällskap och vi kollade så klart på harry potter. 
 
Igår tog jag mig till Wanstead för att träffa min förra familj. Vi åkte med William och Harry och deras nya au pair till ett badhus. Det var supermysigt. Jag har saknat som små pluttarna! 
 
Idag har varit en konstig dag. Efter jag jobbat på morgonen skulle jag ta en liten pn (power nap). Det blev en ln (long nap) istället. två timmar senare vaknar jag upp och springer iväg till affären och där kom det fram en konstig kille och pratade med mig. Först började han prata maträtter och sen började han prata om museer och ville att jag skulle gå med honom på något av dom. Efter jag gått ut ur affären fick han syn på mig igen och började gå efter mig och fortsatte att prata med mig. Han kom också med den bästa komentaren någonson: "are you creaped out?" Hallå eller?!?! Vad var din första ledtråd? När jag försökte gömma mig från dig i affären eller när jag började springa ifrån dig? Pucko.
 
Nu sitter jag i soffan och är barnavakt och dricker te och kollar på ted. 
 
Världens bästa mamma fyller år idag med!! Önskar jag kunde vara hemma och ge henne en bamse kram! Jag får hoppas att Linus har gjort det åt mig. 
 
 
 
 
Love Camie♥
 

Fotboll och en trevlig tripp till kyrkan

Wazzzzuup
 
Jag var så duktig att jag faktiskt gick ut och sprang igår :D
 
När jag var ute lämnade jag Frida och Linnea nere hos mig med min nutella burk och när jag kommer tillbaka hade dom skrivit en lapp till mig och lämnat lite gåvor. Så här såg det ut:
 
 
 
Lite mer än halva nutellan var borta och sen ber dom mig kolla i micron:
 
 
Hahaha jag ska aldrig lämna dom själva nere hos mig igen när dom är övertrötta!
 
Idag efter frukost när frida var ute och sprang blev jag uttråkad och gick en liten promanad och köpte en cola. Jag måste ha gjort någonting rätt idag för först gick jag förbi ett gäng arbetar killar som började vissla och på vägen hem åkte det förbi en brandbil där dom hängde sig ut genom fönstren och började vissla och vinka till mig. Det är väldigt offta jag får "what just happend?" moments här i London.
Sen efter vi hade käkat lunch gick vi och hämtade 5 åringen på skolan. Vi gick och satte oss på starbucks en liten stund innan vi skulle kolla på när 7 åringen spelade fotbollsmatch. Tyvärr förlorade dom men dom var jätte duktiga. 
 
 
När jag hade hämtat 7 åringen på skolan lagade jag och Frida lasange. Den var god för att vara vegetarisk ;)
 
Efter maten gjorde jag ett försök att ta mig till svenska kyrkan. Först gick jag av på fel station och gick runt där i evigheter och letade efter något som inte fanns där. Men då fick jag hjälp av en jätte snäll tjej som förklarade för mig att jag var helt ute och cyklade. Och hon måste ha gillat mig för hon sa att hon var på väg till en annan kyrka som hon tyckte jätte mycket om och frågade om jag ville följa med henne istället. Men jag tackade nej för denna gången så då ville hon ha min email så vi kunde höras av om kyrkbesöket. Sjukt random men hon verkade jätte snäll! 
När jag äntligen kom till kyrkan så var jag super sen så jag gick in snodde lite internet sa hej till prästen och gick. Älskar sånna kvällsäventyr...
 
Nu är jag hemma igen och som ni kanske märker funkar wifi här igen:D Så fruktansvärt skönt!!
 
Nu ska jag göra te och sen soova!
 
Love Camie♥

Simma simma simma! Spring spring spring!

Idag började dagen som vanligt med frukost till barnen och få dom redo för skolan. Sedan gick jag på en promenad i det fina solskenet och när jag kom hem målade jag naglarna. 
Sen käkade jag och Frida lunch och kollade på two and a half och gjorde ingenting meningsfullt alls! (hon hade i alla fall tränat idag)
 
7 åringen skulle på playdate idag hos en kompis så vi hämtade bara 5 åringen. Då skulle jag och Frida åka med henne till simningen och Frida skulle visa mig vägen dit men hon fick inte gå på bussen för hennes busskort hade inte tillräckligt med pengar så jag blev lämnad på bussen hahhaha. Tur att jag hittade ändå haha. 
I simhallen träffade jag två andra nannys som verkade supersnälla och började bjuda med mig på olika nanny träffar. Super kul!!
 
Efter simningen gick vi hem till frida och hjälpte henne att laga mat och sedan gick jag för att hämta 7 åringen och vi sprang heeeeela vägen hem. Han är hur snabb som helst! Super imponerande!
 
När vi hade gjort iordning dom för sängen tog pappan över och nu sitter vi med Linnea på starbucks igen för att få wifi och dricker te. Jag gillar våra starbuckskvällar. Dom är mysiga!
 
Snart ska vi gå hem och då ska jag soooova. Överväger dock att gå ut och springa en snabbis för igår sprang jag typ bara en halvtimma men vi kommer antagligen gå in på sainsbury's för att köpa något "nyttigt" och jag bara hamna i min säng med det nya teen wolf avsnittet....
 
Jag saknar alla er där hemma! Så jag hoppas att ni sakar mig med!
 
Love Camie♥

Back to starbucks!

Hahaha vi är verkligen stammisar här nu! 
 
Egentligen har vi inte gjort så mycket mer idag förutom tagit femåringen på balett, dreglat över snygga dansare och hjälpt mamman laga en väldigt god fiskgratäng! 
 
Men det är mysigt här så jag klagar inte ;)
 
 
Och för er som har glömt bort hur vacker jag är så kommer det nu en liten påminnese!
 
 
Love Camie♥

Ett oväntat fall

I fredags när jag lämnade starbucks gick jag tillbaka till huset och kollade på film med Frida. ( den förra au pairen) Mamman hämtade barnen själv. 
Sedan när dom kom hem kom det två kompisar till fem åringen för en liten playdate som jag och frida supervisade. Dom sprang runt i princess klänningar och vi byggte ett litet tält i vardagsrummet med filtar kuddar och stolar åt dom.
Sedan åkte jag iväg för att träffa Eli, olivia och Nairi. Vi käkade mat på något ställe på oxford street och sedan åkte vi på rullskridskodisco. (konstigt i know). Det var jätte kul! Tills jag gjorde ett mycket stiligt fall på min svanskota. Det känndes också jätte bra att när någon ramlar så blåser dom som jobbar där i en visselpipa så att man inte ska köra på den som har ramlat men det betyder också att ingen missar att man har ramlat. Idag känns det i min handled att jag tog emot med den. Den gör jätte ont och den är uppsvullen. Ibland värker det ända ut i fingertoppen på långfingret... Men det var en sak att kryssa av listan! (inte för att det stod med på listan men jag kan skriva upp det för att stryka det;)) 
Sedan tog jag tunnelbanan hem och från tubestationen tänkte jag se om jag kunde hitta en annan väg att gå till huset. Men det blev en väldans omväg och det började pissregna så det känndes inte som en vidare bra ide..
 
 
 
 
 
 
I lördags började jag dagen med en morgonpromenad i solskenet. Sedan kom Linnea (Fridas kompis) och alla vi tre gick och käkade sallad på ett cafe. Efter salladen åkte vi till hyde park och gick genom den till den svenska butiken i London som bara säljer svenska saker. Bland annat marabou vilket gjorde mitt liv lite bättre! 
 
 
 
Efter det gick vi och tog en fika här i parsons och sedan gick vi hem, la oss i fridas säng och kollade på Sinbad. 
När filmen var slut lämnade jag Frida och Linnea i sängen och gick ut och sprang. Så klart tappade jag bort mig så rundan blev lite längre än jag väntat mig... Jag var ute i över en timma. 
 
När jag var tillbaka och hade duschat skulle vi sitta barnvakt för barnen så vi matade och la dom. Sedan lagade vi mat till oss själva. (okej linnea lagade mat) Sedan kollade vi på Narnia. 
 
Igår var vi på naturhistoriska museet. Det var kul men det var så fruktansvärt lång kö till dinosaurierna och det är ju den enda anledningen man går dit eller? Okej djuren är roliga också;) 
 
 
 
 
Vi var inte där så jätte länge så resten av dagen låg vi i Fridas säng och kollade på rise of the guardians och föräldrafällan. Vi tog en liten promanad på kvällen också och följde Linnea hem.
 
Idag har jag inte gjort något speciellt alls. Jobbat på morgonen, gått en promanad, tagit emot ocadon (matleverans), kollat lite på revenge och nu sitter jag och frida på starbucks för internet funkar fortfarande inte. Det kommer förmodligen inte fungera på hela veckan... Det suger ganska mycket eftersom jag inte har fått något engelskt simkort än så är det endast via wifi jag kan prata med alla hemma på. Så det kommer inte gå så bra att nå mig den närmsta veckan. Om jag har tur så fungerar det lite då och då och kan kolla snaps och intagram och facebook. 
 
Nu ska vi snart gå och hämta 5 åringen och ta henne till baletten. 
 
Jag skriver antingen nästa vecka när internet är tillbaka eller så går jag hit till starbucks igen. 
 
Love Camie
 
 

Handikappad utan internet.

Igår började jag halv 8 med att frida visade mig hur allt går till på morgonen med frukost och kläder och allt sånt. Sedan gick mamman med dom till skolan och då åkte vi och två av hennes kompisar och shoppade. Jag glömde mina träningskläder hemma så det blev nya springbrallor och så köpte jag shampoo och balsam och tvål och lite sånna saker. Glömde helt och hållet att ta med mig en handväska också så det blev att köpa en billig på primark tills vidare. 
Sedan började vi jobba halv tre igen och då gick vi och hämtade den yngsta på skolan och gick och tog en kaffe och sedan hämtade vi den äldsta som slutar något senare och då gick vi till parken. Där träffade vi en tjej i den yngstas klass och hennes nya nanny/kusin som verkade jätte snäll så det blir kanske några playdates med henne i framtiden. 
När vi kom hem från parken bakade vi chokladmuffins och lagade mat. (eller ja, mamman och den förra au pairen lagade mat jag lekte med den yngsta).
Efter maten var det dags för ett snabb bad för den yngsta och sedan läste jag bajsboken för henne och pappan läste för den äldsta. 
 
När barnen var lagda gick jag och frida ut och sprang ett tag. Springa längs med themsen är inte fel. Och rätt som det var stod det en lastbil mitt i vägen i lågor. Sånt ser man inte varje dag. Tyvärr kunde jag inte ta kort för min mobil låg kvar i min säng. 
 
Idag började dagen på samma sätt och när barnen åkt till skolan så gick vi till starbucks för att beställa all mat för nästa vecka på ocado. Internet fungerar inte hemma så vi fick sno wifi på starbucks. Sedan gick vi hem och käkade lite lunch och nu är jag tillbaka på starbucks för att blogga lite. Hoppas internet kommer igång hemma snart så man slipper springa hit och köpa en kaffe varje gång man behöver internet. Och eftersom jag fortfarande har mitt svenska nummer så är det ända sättet för mig att komunisera via wifi hemma. 
Börjar igen halv 3 och sedan blir det playdate hemma hos oss för den yngsta och det ska bli kul! 
Sen när vi har slutat ska vi förmodligen hitta på något kul men vi har inte riktigt bestämmt vad. Men det får ni veta när jag får internet nästa gång och kan blogga ;)
 
Ska någon gång i livet även lägga upp lite bilder på hur det ser ut där jag bor men det kommer när internet kommer. 
 
Love Camie

Ny familj, ny start.

Nu är jag tillbaka i London igen i en ny familj. Kom ganska sent på dagen så jag fick middag så fort jag kom och sedan gick jag och den tidigare au pairen på en långpromenad och hon visade mig runt i området. (Hon ska vara med mig i två veckor och hjälpa mig komma in i allt). Jag fick även träffa hennes kompis. Det var en trevlig promenad!
 
Sedan har jag bara försökt packa upp lite. Fick bara upp lite kläder och resten ligger kvar i väskan eller i en hög på golvet...
 
Jag trodde faktiskt att det skulle vara lättare att säga hejdå till alla denna gången för jag hade redan gjort det en gång och varit borta i två månader men om jag ska vara ärlig så var det tusengånger jobbigare denna gången! Jag har så många underbara människor i mitt liv som betyder så mycket för mig och det är svårt att leva utan er. Men ibland måste man göra något jobbigt för att få uppleva någnting annat bra. 
 
Nu är jag trött efter alla blandade känslor och resan och ska försöka sova lite.
 
Love Camie

RSS 2.0