I am greatful for my pain

Vill ni veta vad en av dom bästa sakerna som har hänt mig sen jag kom hit? 
När jag fortfarande var hemma kändes det som jag var fast i samma rutt hela tiden. Jag gjorde aldrig något nytt och det var samma hela tiden vilket tillslut gjorde mig uttråkad. Jag kunde till och med bli irreterad på människorna omkring mig för att dom ville göra samma hela tiden och inte hitta på något nytt.
 
Så det bästa som har hänt mig sen jag kom hit är faktiskt saknad. I början var det väldigt jobbigt och jag saknade alla jätte mycket (tro mig inte fel det gör jag fortfarande). Men tack vare saknad så har jag faktiskt insett hur bra jag faktiskt har haft det. Jag har världens bästa vänner och världens bästa familj! Och det får mig att ångra varje gång jag har klagat på att vi gör samma hela tiden, varje gång jag har sagt att vi inte gör något kul. Jag ångrar också varje kram jag har nekat från min mamma och att jag inte har tagit mig tillräckligt med tid att vara med min familj.'
Jag är så fruktansvärt tacksam över att jag har åkt och att jag känner så här (trots att det är jobbigt) för om jag hade varit hemma fortfarande så hade jag förmodligen fortfarande varit irreterad och sprungit iväg från min mammas kramar och jag hade förmodligen inte lär mig hur mycket allt det här faktiskt beryder. 
 
Så med det ville jag bara säga att jag älskar er och jag är så glad att jag har alla er och jag saknar er♥
 
 
 
 
 

Science museum och Svenska kyrkan

Tjng tjong luftballong!
 
Det är något allvarligt fel på mig! Igår gick jag ut utan att ens titta mig i spegeln. Och alla som känner mig vet att det är inte likt mig. Jag gick upp klädde på mig drack en kopp kaffe åt en banan och åkte till the science museum med harry och chris. Blev lite deppremerad när jag kom hem och tittade mig i spegeln och insåg hur jag hade sett ut hela dagen.. 
 
I alla fall även om jag var ful som styk var det verkligen jätte fräckt och jag hade kunnat gå runt där i en vecka men vi hade en 4 åring med oss så vi han inte se så mycket. Vi han ta oss igenom flygplans delen, rymddelen och lite av bildelen. Vi gick även på en 3D bio där man fick "följa med" och flyga ett sånt där red arrow plan. Vi satt i sån där rörlig stol som bara finns på tv. Det är inte lika roligt som det ser ut på tv men ändå kul att ha gjort det. 
 
 
Senare på kvällen tog jag mig till ungdomsgruppen i svenska kyrkan. Jag trodde det var filmkväll med svenskt godis men dom hade tydligen ändrat schemat till bara häng. Jag träffde en jätte gullig tjej som flyttade hit i för bara två dagar sedan och några andra jätte snälla tjejer! Jag fick till och med sällskap på tunnelbanan hem för en av dom bodde väldigt nära mig!
 
Idag tänkte jag ha en ligga i sängen och inte klä på sig dag. Och inte nog med att ni hemma klagar på att jag inte sett star wars så har min familj börjat göra det också. Därför tänkte jag börja försöka ta mig igenom dom idag.
 
Love Camie
 
 

Bio och skogen

Idag har vi varit på bio. Och det roliga var att jag får inte plats i bilen och Charlotte behövde min hjälp idag för det är svårt för henne att se till att två ett åringar ska vara tysta och hålla kolla på harry, så medans dom åkte bil fick jag ta tunnelbanan. Fast jag tycker fortfarande det är kul att åka tunnelbana så det gjorde mig inget.
Och filmen vi såg var:
 
 
Den var jätte bra och jätte rolig! Men jag var så trött att jag fick be Harry att se till så ja inte somnade. Jag var påväg att drifta bort ett par gånger men jag klarade mig.
 
Efter filmen hade vi lovat barnen att vi skulle käka på donken och när vi kom dit insåg vi att det var ett stort misstag. Kön var hur lång som helst och jag stod med barnen medan Charlotte krigade för att få hjälp. Men vet ni vad det roliga är? Det gick fortare för henne än vad det gör när det är två personer på donken i kållered. Jag som är van vid kållered fart blev helt chockad över hur snabbt hon var tillbaka. 
 
När dom hade åkt hem tog jag en liten tur inne på forever 21. Jag köpte inget men jag njöt av att jag faktiskt kan gå in på forever 21 och bara gå runt. 
Sen tog jag tunnelbanan hem igen och mötte upp marvel tjejen och gick på en promenad med henne i wanstead. Vi försökte hitta den där förbannade skogen alla pratar om men jag aldrig har sett. Och jag tyckte det lät super bra med en skog i närheten som jag kan springa i men jag har inte sett någon skog. Vi frågade om vägen till skogen och den låg jätte nära där jag bor. Och den är jätte mysig! 
 
 
Sen när jag kom hem och skulle göra te så såg jag deras shoppinglista. Dom har nämnligen upptäkt att jag dricker väldigt mycket mjölk och här dricker man inte mjölk. Man har det i te och kaffe och i flingor men man dicker det inte bara så där ur ett glas som vi gör hemma. Så när jag kom hem såg jag det här:
 
Jag stod och skratta lite för mig själv där ett tag.
 
Nu har jag satt på mig min giraff onepiece och är redo för att jobba.
 
Love Camie

A moment of weakness

Idag hämtade charlottes mamma mig på morgonen och vi åkte till Ikea och köpte gosedjur och leksaker. Eftersom jag älskar ikea känndes det lite som jag var hemma i sverige. Vissa saker stod på svenska och dom sålde svensk mat. Jag ville typ lägga mig i en av sängarna och inte gå där ifrån. Underbart!
 
 
 
Sedan åkte vi hem till Charlotte och hennes mamma och käkade lunch och halloween pysslade.
 
 
Jag är sjuktstolt över min spindel kaka!
 
När jag kom hem tog jag en lång varm dusch och fick ett jag vill åka hem moment och grät lite men jag satte på mig en av mina bästa vänners tröja jag snott med mig och gav mig själv ett pepptalk och kom över det. Och om du läser detta Björn tänkte jag meddela att du aldrig kommer få tillbaka den!!
 
 
Love Camie
 

Tower Bridge, Kyrkan och Evenemang

Igår gick jag och Emelie (från svenska kyrkan) och åt på resturang. Jag kommer inte ihåg vad den heter men dom serverade kyckling på olika sätt. Jag åt kyckling i pita bröd med pommes. Det var jätte gott!
Sedan tog vi en promenad längs themsen och satte oss på en uteservering precis vid floden.
 
 
Jag hade verkligen jätte trevligt!
 

Idag väckte Emma mig och frågade om jag skulle med till kyrkan för dom skulle åka snart så jag kastade mig upp ur sängen och bytte om och fick hoppa frukosten. Min mage kurrade genom hela gudstjänsten men det var kul att få gå på hela gudstjänsten och inte bara i slutet. Jag hängde väll kanske inte riktigt med hela tiden för det var inte super tydligt på vad man skulle göra och inte men det gick bra.
 
När vi kom hem bar jag in William för han hade somnat i bilen och ja som ni vet så låg han och sov på mig. Efter jag hade haft lite tråkigt och bloggat och snapat lite somnade jag med och sov i nästan en och en halv timma. 
 
Sen gjorde jag mig iordning för jag skulle på ett evenemang ordnat för nya människor i London. Det hölls i en bar och man kunde spela pingis och bords spel. Jag spelade några konstiga spel, lite pingis shottade lite tequila och träffade många intressanta människor men bäst av allt var att jag hittade en annan au pair som bor gångasvstånd från mig och är ett marvelfan! Vi ska gå och se Thor tillsammans! Man kan säga att jag är väldigt glad att jag gick dit idag!
 
När jag kom hem igen så satt Emma och skruvade ihop en hylla dom hade köpt på IKEA till mig så nu har jag mer plats att förvara saker på! Även om mitt rum är väldigt litet och inte så mycket plats att ha mina saker på så är det super mysigt och jag tycker jätte mycket om det!
 
 
Nu är jag jätte trött och ska somna till något kasst engelskt tv program.
 
Love Camie

Jag sitter fast.

Just nu ligger jag i soffan med en sovande ettåring på mig. Det är lite svårt att röra sig. Det är supermysigt men jag börjar bli uttråkad och så här blev resultatet








Dekorationer och dinkar.

Igår började dagen i panik. Jag skulle åka med Charlotte (nannyn) till tesco och köpa halloween dekorationber och hämta ut pojkarnas kostymer för helloween. Jag försov mig och charlotte väkte mig när det var 15 min tills vi skulle åka så jag kastade mig upp ur sängen och slängde på mig kläder och tryckte ner en torr macka i halsen och klunkade mitt kaffe kokhett. 
 
Inne i affären där vi hämtade kostymerna hade dom en super söt lekplats med ett litet slott och en liten väderkvarn.
 
 
Och gissa vad som låg bredvid den affären!
IKEA!!
 
 
Sedan åkte vi hem till charlotte och dekorerade hennes hus för halloween, käkade lunch och lekte lite.
 
 
När vi kom hem lagade vi mat till barnen och lite senare medans Mommy och harry hämta mat till oss passade jag lilla William och vi myste i soffan och kollade på toy story för 1000 gången.
 
Efter maten bestämmde Emma (mommy) att vi skulle gå ut ta "en" drink. Jag hann knappt dricka upp det jag hade innan jag fick en ny. Det var jätte trevligt och Emma är verkligen super snäll!! 
Vi pratade om allt möljigt som t ex kärlek, vänskap, framtiden, varför jag ville komma till england och massa annat och det var jätte kul! Efter ett tag kom även Emmas syster och hon verkar hur skön som helst. Hon tyckte att vi skulle gå ut någon annan dag själva. 
 
 

Idag har jag varit inne i London och träffat en italiensk kille och vi gick på en promanad och jag köpte ett stort fint leopardfärjat paraply.
 
 
Nu ska jag börja göra mig iordning för jag ska träffa den svenska tjejen jag träffade i kyrkan på middag och sedan ska vi hitta ett bra ställe och ta en drink!
 
Love Camie
 
Idag är första dagen jag vågade läsa den här på riktigt och jag vill bara säga att jag älskar min mamma och min familj så himla mycket! ♥
 
 

Ungdomsgruppen och tumble

Det var jätte roligt på ungdomsgruppen! Det var typ 80 pers där! Jag hade förväntat mig ungefär 10-15 personer kanske så jag blev lite chockad! 
Vi skrev ner frågor vi hade på lappar och la i en låda och sedan svarde Timmy på dom. En del frågor var helt sjuka så man började undra vad det var för fel på människorna medans vissa var helt normala. Och det var vissa frågor där jag kännde att alla som var där redan borde veta. Men vad vet jag man kanske missade sexualkunskapen i skolan.
 
Jag träffade en super trevlig tjej där från helsingborg och vi ska gå ut och käka på lördag och sen se om vi hittar något bra ställe att gå ut på. Det ska bli jätte roligt!!
 
Wanstead by night
 
'
 
Idag åkte vi till det stället som liknar djungelrummet på freeport. Dom kallar det för tumble. Det hände inte så jätte mycket. Barnen lekte och jag, nannyn och dom andra nannys satt och pratade och drack kaffe. Jag råkade lova bort mig till våran nannys mamma (som också är nanny) på måndag och vara med och hjälpa till med en pysselgrupp.Så tills på måndag ska jag komma med någon pysselide som har med halloween att göra. Har ni ideer så säg gärna till mig! 
 
Eftersom det är så fruktansvärt kallt där på tumble så la jag mig i ett kokhett bad när vi kom hem och bara låg där hur länge som helst.Super skönt! 
Jag började jobba kl 17 och då var det dags för pojkarnas bad och det gick jätte bra. 
Sedan lekte vi lite, kollade på tv  och jag läste för dom och sedan var der dags att nana.
 
Jag och nannyn hade en väldigt rolig diskussion om klockan igår. För när dom säger t ex half six då menar dom halv 7. När jag säger half six då menar jag halv 6 men om jag säger half past six då är den halv 7. Så vi har typ missförstått varandra i en vecka! Men nu har vi fått det utrett i alla fall. 
 
Jag tänkte bara säga att om det är något ni undrar eller om ni tycker att jag inte berättar tillräckligt mycket vad jag gör så är det bara att säga till! Fråga på mina vänner! Det är för er skull jag bloggar;) 
 
Love Camie
 
Det här är förvirrande.
 
Men hallå goding!
 

Promenad i London

Idag täffade jag en kille i centrala london som jag har pratat lite med på internett. Eftersom jag inte träffar folk på det sättet var jag lite nervös men han var super snäll! 
Först gick vi in på primark och jag hjälpte honom kolla på snygga kläder men vi hade inte riktigt samma smak. Sedan gick vi på en promanad och kolla här Linus, Rebecka och björn vad jag randomly gick förbi;)
 
 
Sedan hamnade vi på trafalgar square och satt där och bara pratade.
 
 
Sedan fortsatte vi och gå och vi gick förbi London eye och big ben och det var vissa stunder jag kännde att jag inte hade en aning om vart vi var men han hjälpte mig tillbaka till tunnelbanan och åkte till och med hela vägen till dit jag skulle för att jag inte skulle behöva åka själv! Ja här i London finns det faktisk gentlemen. Dom är rätt sällsynta i Sverige.
 
Nu ska jag åka till svenska kyrkan och gå på ungdomsgruppen. På schemat är det fråga olle fast fråga timmy så det kan bli intressant idag!
 
Love Camie
 
 

Svenska kyrkan!

Idag har jag besökt svenska kyrkan. Dom hade öppet hus mellan 1 och 3 för barn, föräldrar, nannys eller au pairer. Jag kan säga att jag kännde mig rätt lost! Jag tänkte att jag kunde gå dit ändå även om jag inte hade barnen med mig för att träffa nya människor men det känndes som alla redan kännde varandra och jag fick inte direkt något välkomnande. Jag stod i ett hörn ett tag sen gick jag till själva kyrkdelen och satte mig på en av bänkarna ett tag och bläddrade i bibeln, kollade lite i den välkända psalmboken och tände ett ljus och sedan gick jag. 
Jag hoppas det blir bättre imorgon när det är ungdomsgruppen!
 
Gud är kärlek.
Dom har samma biblar som hemma;)
 
På vägen hem igen och jag skulle åka tunnelbanan så var det inte en enda människa där och det är alltid jätte mycket människor vid tunnelbanan. Det var faktiskt rätt scary!
 
 
Sen på kvällen var det första gången jag har fått bada killarna utan nannyn och jag fick lägga dom. Men det har jag gjort innan. Man märker så himla tydligt att dom testar mig men det ingår i att vara den "nya" så det stör mig inte. 
 
Nu har jag skypat med Björn, Linus och Mamma och väntar på att fisken ska ringa!
 
Love Camie
 
 
 
 
 

Gudstjänst och barnalas

Idag började vi dagen med att ta Willam (1 åringen) till en kyrkgrupp för små barn. Dom försöker få in honom till en bra kyrklig skola och då måste han gå till kyrkan regelbundet för att komma in. Dom lekte och målade och läste högt ur en barnbibel sedan avslutades allt med en liten gudstjänst. Jag kan säga att det var inte alls lik sverige. Jag har aldrig varit med om att prästen går runt och viftar med en sak som det ryker ur. Jag vet att man gör det på vissa ställen men jag har aldrig sett det själv.
 
Eftersom det var så fint väder så lekte vi ute i trädgården och vi "sådde blommor" och "krattade löv". Dom är så himla söta!! 
 
Sedan åkte vi en snabbis till Westfield shopping center och köpte nya skor till pojkarna och en present för Harry (4 åringen) skulle på kalas.
Det var en liten prinsessa som fyllde år och det var jätte kul! Det är helt otroligt hur bra barnen har det här! Dom hade hyrt en gympasal att ha kalaset i och dom hade en lekledare som hade klätt ut sig till Törnrosa och gjorde ballongdjur. 
 
 
Det var skillnad mellan deras kalas och kalasen jag hade när jag var liten. Men jag måste säga att jag går nog hellre på en skattjakt min pappa har ordnat i trädgården.
 
Efter kalaset käkade vi middag och eftersom min värd familj är så snälla så hjälpte dom mig att fixa ett abonemang där jag får fri internet så jag kan nå och bli nådd från sverige dygnet runt via skype eller facebook vilket känns jätte skönt! Och då har jag snapchat och insta hela tiden!:D Men det kommer inte förens på tisdag.
Dom hjälpte mig även att få ordning på alla bank papper som ska skickas och dom hjälper mig att kolla upp bra engelska kurser att läsa i närheten. Dom är så fruktansvärt hjälpsamma och ser hela tiden till så att jag har det bra och känner mig som hemma. Jag är glad att jag har hamnat här!
 
Efter maten skypade jag med mamma och jag hade en otroligt trevlig skype date med Fisken! Miss you honey!
 
Love Camie

Piccadilly och Oxford street

Igår åkte jag in till piccadilly circus för att käka med Michaela, Eva och Peter. Det var en super bra ide tyckte jag och kastade mig på tunnelbanan men när jag kom till piccadilly känndes det dumt när jag stod där själv och inte kunde nå Michaela. Men jag fick ringa henne ändå trots att det var jätte dyrt så till slut hittade vi varandra. 
Vi gick och käkde thaimat och tog en öl! Det var verligen superkul att träffa dom och jag fick många goa skratt!
 
Idag gick jag upp tidigt och åkte till simhallen med mommy, grandpa, 1 åringen och 4 åringen. Jag och mommy turades om att leka med 1 åringen och träningssimma medans grandpa simmade med 4 åringen. Jag var helt slut efteråt. Min kropp är inte van vid att användas på det sättet. Ridmuskler har jag och springa kan jag men simma är jobbigt asså! Med det var gött!
 
Sedan åkte jag hem och gjorde mig iordning för att åka till Big ben för att möta upp två andra svenska tjejer för lunch och shopping. 
 
 
Först gick vi och käkade och sedan tog vi tunnelbanan till oxford street. Vi var på primark, forever21, Disney affären och så klart var vi på:
 
 
 
Man kunde välja fritt bland alla bodymist, bodylotion och bodyscrub etc och köpa 5 st för bara 30 pund. Ni kan tänka er att jag gick loss där inne! Detta kom jag hem med från secret:
 
 
Jag köpte även underkläder men inte från secret utan från primark:
 
 
När vi hade gått på oxford street i lite drygt 4 timmar var vi rätt trötta och drog oss hemmåt.
Väl hemma käkade jag lite middag, skypade med mamma och just nu skypar jag med världens bästa gäng som jag saknar jätte mycket! 
 
Här har ni två bilder inne i disneyaffären också:)
 
 
Love Camie
 
 
 
 

Westfield Shopping

Idag har jag Nannyn och 1 åringen spenderat dagen på Westfield shopping mall. Det ligger typ mitt bland OS arenorna. Det var superstort och om Nannyn hade lämnat mig där hade det förmodligen tagit mig en timma minst att hitta ut! 
Vi var inne i massa roliga affärer och det kliade i fingrarna på mig för jag vill börja köpa julklappar till alla!!! Så mycket roliga presenter har jag hittat!!!
Men så klart köpte jag bara saker till mig själv denna gången och det var ett par skor och världens löjligaste one piece! En giraff kommer jag att gå runt och se ut som nu.
 
 
Jag köpte även toffsar vilket jag inte tänkte på att ta med. Jag hade en toffs med mig och med tanke på hur slarvig jag är så är det helt otroligt att jag faktiskt har kunnat hålla holl på en toffs sen i söndags! 
 
Vi skulle fixa mitt bank kort idag och när jag stod och skulle boka ett möte med mina ifyllda papper så hade jag så klart gjort fel... Jag skulle fylla i massa andra papper och skicka in dom istället. Alltid kul och stå i kö i en halvtimma för ingenting!
 
Nu har jag slutat för dagen och vi får se vad som står på schemat inför ikväll. Utgång med Michaela eller innekväll med film ny one piece och te.
 
Imon ska jag i alla fall träffa två sveska tjejer på fika och lite shopping och jag hoppas att dom är snälla men det verkar dom vara! 
 
Love Camie

Utelåst? Nej faktiskt inte!

När jag äntligen fått ordning på larmet var det försent att åka och äta med mommy så jag käkade hemma och bestämde mig att gå ut och kolla mig runt lite till. Denna gången blev det en lite längre promenad, jag valde en gata och följde den och när den tog slut valde jag en annan gata. Jag gick och gick och gick tills jag kom till ett ställe där det skulle vara en park så jag tänkte att jag kunde gå in dit men när jag kom till den andra "Private only" skylten bestämmde jag att det var dags att vända. 
 
 
 
När jag ändå var ute och vandrade passade jag på att ladda upp med vitaminer nässpray och verktabletter för jag känner en förkylning med feber är på väg och sånt har jag inte tid med!
 
 
 
På vägen tillbaka till huset höll jag på att vara med i ett film moment! Men det blev inte riktigt så... En skitsnygg kille var ute och gick med sin hund och den började springa mot mig men huden satt fast i ett koppel så den kom inte ända fram. Koppelfanskap! Vi log lite mot varandra och gick åt varsitt håll. Slut på den historien. 
 
När jag kom tillbaka och låste upp så kunde jag så klart inte få upp dörren. Jag höll på att låsa och låsa upp i en evighet så ringde jag Nannyn och hon kunde inte komma och hjälpa mig och innan jag höll på att bli galen satte jag mig på trappan och drack min latte för jag har hittat en starbucks som ligger jätte nära så jag kunde inte riktigt bli arg för jag var redan så lycklig! Sen så ringde jag Mommy och hon förklarade hur jag skulle låsa upp och jag gjorde tydligen fel. Hon berättade att dom har fem lås på dörren som ska låsas upp med samma nyckel i samma hål så man får vrida ett par gånger och ibland ska man trycka upp handtagen och ibland ska man bara vrida ett halv varv och bla bla. Ganska krångligt men det känns tryggt i alla fall!
 
 
 
Nu ska jag hjälpa Nannyn med maten till barnen och deras bad och läggningen sen ikväll har jag en skypedejt med Sara och så ska jag skypa men Mamma och min snutte bror<3 Jag kommer inte blogga mer idag om det inte händer något jätte spännande så ni får ha det så länge!
 
Love Camie
 
Måste bara visa hur sjukt snygg min kusin var på skype igår!
 
 
Okej hon hade bara ett tillfälligt svagt moment för såklart var hon like snygg som alltid!
 
 
 
 

Intressant morgon!

Idag när jag gick upp och gick ut från mitt rum gick larmet... Först springer jag runt i panik och fattar inte vad som händer men när jag lugnat ner mig ringer jag mommy och hon hjälpte mig att ta bort det och allt var frid och fröjd! Men när jag skulle skynda mig till tunnelbanan kunde jag inte larma så latmcentralen skulle ringa och guida mig men jag fattade inte vad dom menade så nu sitter jag och väntar på att dom ska ringa tillbaka. Life is great....

Love Camie

3,5 timma är väll inte länge?

Hello everybody!!
 
Idag har jag inte gjort så mycket kreativt alls faktiskt.
 
Jag pratade med Elin på skype idag i tre och en halv timma och det var väldigt mysigt! Vi hade en lunch date och vi för varandra sällskap typ. Pratade om allt och inget. Det var länge sen vi pratade så länge och det var riktigt kul! Det var ändå lite som att umgås. Jag tycker väldigt mycket om skype! 
Medan jag pratade med elin kom jag på iden tt göra om min bloggdesign lite mer londonish och lite senare när jag pratade med björn gav jag upp om det för jag kom inte ihåg hur man gör och jag orkade inte riktigt leta upp alla koder och sån där bajs!
Jag skypade med både björn och nisse i kanske en timme eller nått sånt och det var skönt att höra att dom är fortfarande lika efterblivna som dom brukar vara och kan klara sig utan deras "mamma".
 
Lite senare så hjälpte jag nannyn lägga barnen och vi kollade på tv och satt och gämförde sverige med england. Det blev en ganska rolig diskussion. 
 
Jag måste även berätta att jag har fått vänner tro det eller ej!:D Det är två svenska tjejer och den ena ska jag träffa på en fika på lördag och tänkte kolla med den andra imorgon om hon ville haka på. Jag har inte träffade dom face to face än men båda verkar jätte trevliga!!
 
Imorgon ska jag ge mig in till centrala london för att luncha med mommy och hitta till svenska kyrkan och jag måste även köpa vitaminer för det känns som jag håller på att bli förkyld och det vill jag verkligen inte bli nu!! Jag MÅSTE verkligen köpa te också för just nu sitter jag och dricker te som man kan köpa i Sverige som inte är så speciellt gott och det känns väldigt fel!
 
Love Camie
 

Grön färg och klistermärken

Denna dagen började med rostat bröd och äckligt kaffe. 
Sedan åkte jag Nannyn och 1 åringen till ett ställe där man kunde pyssla med olika saker och man kunde måla och leka med olika sorters mat. Idag t ex kunde man leka med flingor och spagetti. Förra gången hade det varit massa olika grönsaker pch frukter. 
Det var jätte mycket barn där och det ar lite kaotiskt men barnen tyckte verkligen det var jätte roligt!
Efter det åkte vi och åt lunch. Detta åt jag:
 
 
 
Sen åkte vi hem och lät barnen sova middag. 
Medans dom gjorde det passade jag på att skypa med min fina Kajsa! Jag saknar henne lite gran skulle man kunna säga! 
 
När Nannyn åkte och hämtade 4 åringen passade jag på att ta en promenad. Jag tappade så klart bort mig för ett litet tag (jag har fått mammas lokalsinne) men hittade rätt ganska snabbt. 
Det kryllade av barn och tonåringar i skoluniformer och det gick runt folk som sjöng högt och falskt och gulliga hus överallt och bilar som tutar och kör för fort och då kännde jag verkligen att nu är jag i London! Jag kunde inte sluta le!
 
 
 
 
När jag kom tillbaka gjorde vi middag till barnen och gjorde 4 åringens läxor och badade dom. Sedan kollade vi lite på nikelodeon och sedan så var det dax för dom att sova. Dom är verkligen så himla snälla och det är inte problem med något. Detta kommer bli ett lätt år tror jag med så snälla barn. 
Efter det käkade jag lite middag och sedan kollade jag på tv med nannyn en stund.
 
Det var så roligt jag skulle ringa linus på skype och så fick jag prata med halva släkten! Farmor fyller år idag så han var på släktkalas. Jag blev lite förvånad när farmor kom upp på skärmen! 
Jag skypade även en stund med mina älskade föräldrar och min lille valp fick vara med i ett litet hörn. 
Jag har skypat väldigt mycket idag för jag skypade precis med min älskade Anna också! Gud välsigne skype säger jag bara!
 
Jag hoppas alla ni där hemma har det bra men nu ska jag somna till big bang!!
 
Love Camie
 
Så här ser huset ut om ni ville veta:
 
 
Och så här ser gatan ut där jag bor:
 
 
 
 
 
 
 
 

Good night

Okej idag efter jag tagit mitt bad och bloggat så lekte vi mest och kollade på tv. Jag försökte ta reda på om svenska kyrkan har några roliga aktiviteter. Dom hade en ungdomsgrupp på onsdager men tyvärr är det samma tid som mina arbetspass börjar... det är väldigt tråkigt men jag hade tänkt gå på öppet hus där nästa tisdag och dricka riktigt gott svenskt kaffe och se om dom gör andra roliga saker.
 
Lite senare skulle jag och nannyn läga barnen så jag gick upp och läste för 4 åringen och sen kom nannyn upp med 1 åringen. Allt gick jätte bra och dom somnade snabbt och smidigt. Tills mommy kom hem kollade jag och nannyn på 2 and 1/2 men. Sedan fixade vi mitt kontantkort för det har varit strul med det och det har inte funkat men nu funkar det jätte bra men jag har tyvärr inget internet så jag kan bara nås från sverige när jag är i huset och har wifi. 
 
Nu ska jag sätta på en meningslös film och försöka sova.
 
Jag måste bara få tillägga hur glad jag är att jag har så många läsare. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle ha så mång jag faktiskt har. Det är så himla kul att så många är intresserade. Thank you!!
 
Love Camie

London dag ett och halva dag två

Tjena tjena mitt bena!
 
Efter ett svårt heldå på landvetter och en tråkig flygresa senare hamnade jag i London. Där blev jag uppmött av min nya familj. På vägen till huset tog dom en väldig omväg för och visa mig bra ställen att gå till och roliga museer och bra resturanger. 
 
Efter en lång bilresa till huset dumpade vi av mina väskor och jag fick se huset sen åt vi lunch och vi åt någon slags paj och vitlöksbröd. Sen tog daddy med mig till affären och storhandlade med båda barnen medans mommy jobbade. 
 
När vi kom hem igen packade jag upp alla mina saker och gjorde iordning mitt nya rum. Jag har inte så mycket rum att lägga mina saker på och min byrå är ganka liten men den räckte till det hade hade med mig och jag får göra det bästa av det jag har ;)
 
Lite senare hjälpte jag Mommy att laga mat och jag var med och hjälpte 4 åringen med sina läxor. 
 
På kvällen kom morfar på besök och han åt middag med oss. Men jag gick och la mig ganska tidigt och skypade med mamma och linus och sedan försökte jag sova. 
 
Idag gick jag upp vid sju och åt frukost och kollade på toystory med 1 åringen och träffade Nannyn. Hon är verkligen jätte snäll vilket fick mig att känna mig lite bättre till mods. 
Jag åkte med daddy och lämnade harry på skolan. Det känndes som jag var i en engelsk film. En privatskola byggd i tegel och alla sprang runt i skoluniform. Det enda jag kunde tänka var "så typiskt engelskt".
Sedan har jag spenderat dagen med nannyn, 1 åringen och andra nannys (bland annat nannyns mamma) och deras barn på ett lekställe som liknar djungelrummet på freeport.
 
Efter det släppte nannyn av mig hemma för att åka och hämta 4 åringen på skolan och då tog jag ett varmt bad vilket var väldigt skönt eftersom jag har gått och frösit hela dagen. Det känns som engelsmän har det väldigt kallt innomhus. 
 
Jag passade även på att läsa bibeln om mina vänner och några av er är rätt sjuka! Men jag älskar er ändå!!
 
Miss you all!
 
Love Camie
 
 
Det första och enda jag har köpt i england än så länge är en cola... 
 
 

Blod svett och tårar?

Inte så mycket blod och inte så mycket svett men väldigt mycket tårar!

Igår blev jag utkörd ur huset kl tre så jag åkte hem till Amanda som gjorde jätte god middag till mig och och så gjorde vi iordning oss och sen gick vi hem till mig och då hade världens bästa bror ordnat en överrasknings fest till mig. Jag trodde inte jag skulle bli så överraskad eftersom jag visste att det skulle vara men när jag kommer in i huset så står det ett gäng där lite randomly och jag kramar om alla. Men sen så springer ett större gäng ut från mitt rum och det kan jag säga var jag inte beredd på!

Jag är så fruktansvärt glad att så många var där och jag är verkligen så fruktansvärt lyckligt över att jag har så många underbara människor i mitt liv! Det finns inte ord att ens börja beskriva hur tacksam jag är!

Jag sa hejdå till pappa igår och mina hundar och alla som var på festen och det var svårare än jag väntat mig. Det blev några tårar.

Idag har jag sagt hejdå till farmor farfar och mormor och packat färdigt. Kajsa fick ta emot min panik dom satt och tittade på.

Nu har jag precis pussat på min häst och fällt några fler tårar.

Till sist vill jag säga idag att jag kommer sakna alla och att jag älskar er väldigt mycket!

Love Camie








I'm back!!

Som dom flesta vet så flyttar jag till London på söndag och kommer vara borta i ett år och jag hade tänkt börja blogga igen så alla hemma i sverige som är intresserade kan läsa om vad jag har för mig. 
Fram tills dess kommer jag förmodligen springa runt som en galning med panik och försöka packa mitt liv och träffa så många som möjligt innan jag åker. Jag kanske slänger in ett inlägg om hur det går. 
 
Love Camie 
 
 
 

RSS 2.0