Come on home

Gosig dag idag! Började dagen med skattkammarplaneten och Linus:) Sen städade jag mitt rum så nu är det finfint:D Sen tog jag en promanad och efter ett tag gick jag hem till Elin och kollade på hur frustrerade dom var när dom skulle fixa deras nya box:P Tobbe var så stolt när han fixade det men så hade han inte det:P 
När jag kommit hem från Elin åkte jg till Michans häst och skrittade ut en sväng :) Känndes konstigt att rida på ponny nu när jag bara har ridit massa storhästar:P 

Nu har jag precis ätit och Michan är här och vi ska ha en myskväll med film och massa godis!!♥

Take care<3

Sometimes when you lose your way it's really just as well, because that's when you find yourself

Igår låg jag och solade hela förmiddagen och lyssnade på go musik tills jag blev för rastlös och gick på en lååång promenad:P När jag kom hem igen fick vi skåne besök:) Hanna och håkan var här i göteborg och hälade på:) Gud va söt hanna är! Blir lika glad varje gång jag ser henne! 
Sen på kvällen när hanna och håkan hade åkt så gick jag ner till becca och var där resten av kvällen:) 

Idag har jag börjat dagen med att käka frukost och kollat på bilar med Linus, sen nu har jag precis klippt gräset och jag kan säga att det inte är min grej! Never again!! Men en piggelin på det så löser det sig ;)

Take care<3


Just smile and the world will smile along with you

Idag gick jag upp typ nio och vid tio åkte vi och provred, eller aa linus red och jag satt och klagade på min förjävliga träningsverk:P men jag och mamma hade redan varit och provridit den innan utan linus så det gjorde inget:P Det gick riktigt bra:) 
Jag mamma och linus drog förbi kungsmässan en sväng också och dom förlängde sina abonemang och fick varsin ny mobil, mamma tog någon motorola android och linus tog den nya Xperia Arc, inte alls avundsjuk på honom.... jag får la dras med min X10;) 

När jag kom hem igen storstädade jag mitt rum och möblerade om igen:D Rätt nöjd men vi får se hur länge det går innan jag tröttnar igen;) 
Sen tog jag en dusch och käkade och sen åkte jag hem till min fru julia var med henne och michan:D En stor ♥PUSS♥ till dom! Tyckte lite synd om mamma dock som hade bakat paj för min skull så var jag inte ens hemma och åt den x) Kom hem för en liten stund sen så NU äter jag paj^^ Den är jätte god!

Måste bara ge er ett tips :P jag var i te affären på kungsmässan och det var där jag fick tipset på hur man kan göra eget iste på ett bra sätt:)

Häll upp 1 liter kallt vatten i en tillbringare. Häll i 8 teskedar te av önskad smak. Sockra efter behov (3-4 msk). Låt sedan detta stå och dra över natten i kylskåpet. Morgondagen därpå silar du av bladen pch sen har du ditt iste.

Eftersom jag fick det idag så vet jag inte om det blir bra men det står i kylskåpet så jag får se imon, men det känndes ändå värt att prova;) Jag halverade satsen också för jag ville inte ha så mycket;)

Take care<3

Just one spark starts a fire

Började dagen med att göra mig iordning för lunch hos mormor med Linus och kusin Julia, blev som min frukost:P Det var förjävla gott måste jag säga:P När vi hade åk hem gjorde jag ingenting typ till jag åkte ner till sportlife och körde dubbel pass zumba och Mrl:) kom nyss hem och är grymt trött i benen...:P trött i största allmänhet iof:P 

Take care<3



Hold me now,cause this will be our last time

Började dagen med tjockis frukost med Linus:) Milkshake och blåbär vanilj paj från donken^^ Sen åkte vi på roadtripp med Michan och frillan:P Vi åkte hit och dit och överallt:P Sen var vi hos frillan en stund tills vi åkte hem och då lagade jag en as god soppa:D Bäst är jag;) Elin och Evve tittade in en lite kortis också:)

Beställde kläder från hm för ett tag sen och dom har kommit idag så ska åka ner till service och hämta dom nu:D


Shortsen


Pyjamas

Take care<3

Just one hand can heal another

Idag har jag inhandlat ett par nya brillor och en ring fast jag är pank^^ Det kallas presentkort:P En uderbar uppfinning:P sen har jag målat mina och mammas naglar och jag måste säga att jag inte var så smart som drack en jätte stor kopp med te precis innan jag målade dom.... höll på att kissa ner mig.. haha.

Jag måste också säga att jag är stolt över mig själv! :D Jag badade för första gången i år igår när vi var i olofsbo:'D Sen badade jag inte i sverige förra året heller så det var också första gången på ett år:) sämst jag vet :P Men nu är det gjort!

Take care<3


A word is just a word 'til you mean what you say

Sry har inte orkat blogga:P
Idag började jag dagen med att present handla med pappa till farbror ove:) Sen blev det up på en 50 min springtur och rensa huvudet på tankar och nu har jag duschat och gjort mig iordning för att åka till olofsbo och fira ove med släkten:)
Take care<3

Gift of a friend

Igår var jag med ellen i stan:) vi fikade jag jag var depremerad för jag inte har några pengar till nagellack;( haha:P 

Idag har jag varit hos optikern och kollat min syn... folk har klagat på mig i två år att jag borde kollade den:P Så nu kan ni få veta att ni har haft rätt, jag är närsynt... men ytterst lite men inte tillräckligt lite för att slippa linser och glasögon så det är beställt. Jag måste bara säga att jag är grymt snygg i glasögon! Eller inte! Men jag ser smart ut!:D 

Ikväll ska jag mamma och linus åka och provrida igen... yay jag har nog inte alls tröttnat!(Y) 

Take care<3



My biggest weakness is independence, I do not appreciate all I have around me because I do not understand that I need it
I'm the best at hiding my pain with a smile

They want you to be what they make you

jobbat, städat, badat, ny målade naglar, och ny bytta lakan=mys

Take care<3

I almost wish my heart was breaking

I feel bad 
That I can stand here strong, cold as stone 
Seems so wrong, I can't explain it 
Maybe it's just I've cried so much 
I'm tried and I'm numb, baby I hate it 
I feel bad 
That I don't feel bad


Rascal Flatts – I Feel Bad

Please, would you one time Just let me be myself So i can shine with my own light

Ska snart åka in till stan och träffa kördot Ellen:D Vi ska kolla på Harry Potter filmen:P Eftersom jag är rädd för allt och vi ska se den i 3D kommer jag dö... Så detta blir sista inlägget;) Eller nää


Take care<3


Saft!:D

Färdiga!:P



Världens godaste saft!

Nu blir det att duscha;)

Take care<3

The miles just keep rolling As the people leave their way to say hello

Tänkte att jag skulle ta gårdagen;)
Vaknade aldeles för sent och typ vid halv ett så kom kusinvitamin Elin och hälsade på:) Sen åkte hon in med mig till stan för jag skulle hämta harry potter biljetterna som jag och Ellen ska se på torsdag:D Men typ precis när vi kom in till stan tappade jag synen och fick migrän så Elin fick hjälpa mig med biljetterna och sen fick vi åka hem så jag kunde sova av mig migränen.. efter att ha sovit 2 timmar så fick vi besök av farbror mats så jag fikade med honom och mamma och pappa och sen kom Elin igen och behövde låna min garderåb:P När hon hade snott en klänning och lite smycken körde jag henne till Julia:)
När jag kom hem ringde kusinvitamin Amanda och ville ha sällskap när hon gick ut med molle så jag gick på långpromenad med henne och hon är inte alltid den smartaste;)
Jag: Vi ska snart åka till London!
Amanda: Gud va kul! Vart ska ni åka?
Jag: ?!?!
När vi hade gått med molle gick vi hem till mig och kollade på gamla bilder från när vi var små..x) Smacka om att man var ful när man var liten.. haha
Sen satte vi på en film och sen slutade det med att hon sov hos mig:)

Idag när vi vaknade åt vi frukost och kollade klart på filmen och sen gick vi hem till henne var där en stunde med elin och sen gick vi ut med Molle igen:) Kom väll men vid typ tre och då pockade jag JÄTTE mycket vinbär för jag och mamma skulle göra saft:P Och pappa som kan allt sa att jag skule plocka mycket mer vinbär men sen när mamma såg vad jag hade plockat höll hon på att få en hjärtattack... "Men gud så här mycket saft kan vi inte göra!!" Så då hade jag plockat några liter för mycket... Tack för den pappa!
Så nu håller jag och mamma på och gör så mycket saft vi bara kan!:P Sen fick vi frysa in resten...:P

Take care<3








God morgon:D

Sitter här med min allmänt korkade kusin amanda som son här i natt:P vi ska snart käka frukost och kolla klart filmen som vi somnade till igår:P
Take care<3

Never again

I will not make the same mistakes that you did
Turn my back, to the door
There's a voice that's in my head 
Saying don't look back no where
I'm so tired of feeling confused




I hope that ring you gave to her turns hers finger green

Haft en underbar helg nere i skåne med mamma, Linus och Seija:D

Åkte ner till falsterbo kl 6 på morgonen på lördagen-.- Men vääärt;D När vi kom ner kollade vi först på hoppningen (Kval Grand Prix) sen var det mer hoppning för 6-åringar (Folksam Scandinavian Open final) sen kollade vi på Clinic how to win med Alexander och Daniel Zetterman, den var jätte rolig x) Efter det var det Derbyt och som vanligt stannar hjärtat varje gång dom hoppar ner i den där jävla gropen..! Vi kollade också på ponnystafett vs horse man team. Dom tävlade i par, en med en häst och en utan och som killarna som hoppade utan häst hoppade helt galet högt! Högre än dom med ponnyerna! Vi shoppade också lite^^ Fast när man inte har någon häst så blir det inte lika kul att shoppa så det blev lite udda saker för att vara på en hästtävling:P Jag köpte en ed Hardy keps, ett armband, ett par foppatofflor och iof en grep:P En lila:D:D






Idag har vi vatit och provridit två hästar:D 
Den den första var åtta och hade gått 130:) Den var hur pigg som helst och var ganksa stark och lite svår att hoppa men annars var den jätte fin och den andra var också åtta men hade gått 120.




Helt galet!
Take care<3




Det går inte att tröttna på Kelly Clarkson


I learned to play on the safe side so I don't get hurt

Igår gjorde jag bara bra saker;) Först på morgonen gick jag ut i typ 40 min med hunden och sen åt jag och sen gick jag ut med hunden och sprang i typ 40 min sen badade jag stackaren som hatar det:P Han ser så liten ut när pälsen är blöt och inte är lockig och fluffig:P 
På eftermiddagen åkte jag och min familj på släktkalas hos farfar som fyllde 79 igår:) Det är helt sjukt hur stor andreasson släkten är. Igår träffade jag en syssling jag aldrig har hört talas om någonsin.. Iof jar vi typ 10000000 stycken så det är kanske inte så konstigt:P

Idag har jag bara varit i stan och shoppat^^

Men imon då ska jag, mamma och Linus åka till falsterbo och gå på horse show:D Längtar!!
Sen ska vi sova hos våra kompisar i höganäs:) Då får jag ältligen träffa lilla Hanna:D Saknar den lille skitungen♥

Nu ska jag packa:D

Take care<3




Söte♥



You are bad for me, you need to breathe to survive and you take my breath away, You are killing me

London here i come!

Nu är resan till London med mamma bokad:D Vi ska typ bo PÅ OXFORD STREET! IIIIIIIIHH:D Okej nu ska vi inte överdriva, vi ska nästan bo på oxfort street... Men ändå:D:D Jag längtar!



Take care<3



Morr!

Ingen som har lust att uppfinna en krympmaskin som kan krympa mig lite?(a)









Dom två sista är louboutin och kostar ett par skjortor men dom är så fina!
Take care<3

Some people search forever, for that one special kiss

Ändrat designen på min blogg som ni ser;)

Jag måste först berätta en as rolig sak! Min brors bil är lite trasig för batteriet har damp så den startar inte alltid så igår på kvällen kom mamma in till mig och frågade om hon fick låna min moppe imorgon för Linus behövde hennes bil x) Så idag åkte mamma moppe in till jobbet i sisjön x) Jag trodde jag skulle dö när hon frågade! haha

Började denna dagen med en kopp te och när jag satte mig vid tven så var det på en film som var dubbad och det är så sjukt fult! jag tänkte kolla bara några minuter för det är så fult men jag kunde helt serriöst inte.. Skit dåligt..!
Sen gick jag ner till coop (för mamma hade moppen) men det var rätt skönt att gå och lyssna på musik:) Jag köpte Physalis^^ As gott!! 
När jag kom hem igen städade jag mitt rum och sen åkte jag ner till sportlife och zumbade lite:)

Nu funderar jag på om jag ska sätta på en film och ta en kopp te:P Kom precis på att jag bara har ätit lite fil idag så jag kanske borde äta lite också:P

Take care<3

Everything changes but beauty remains

Började den här dagen kl 7 för att ta ut hästarna i stallet och sen när jag kom hem drack jag te och kollade på film och bara gick runt i mitt tomma hus:) Vid typ ett åkte jag och Linda in till stan och gick runt där:P Man kan undra lite vad vi höll på med där ett tag, vi var bara inne på bikbok och gina men vi var typ inne på dom typ 10000000 gånger var för vi kunde inte bestämma oss... vi var på båda affärerna i både nordstan och på kungsgatan... Men för mig blev det ett vitt luftigt linne från bikbok (gina är inte min favorit affär direkt..) och Linda fick reklamerat sin klänning:) När vi var helt utmattade gick vi och satte oss på ett cafe och fika och hade det lite mys:) 
Efter stan åkte vi hem till mig och kollade på lejonkungen 3 (en av världens bästa filmer!!:D) och myste med popcorn och cola^^ 
När Linda hade gått ville mamma att jag skulle måla hennes naglar, när jag frågade vad hon ville att jag skulle måla sa hon "Så där fint som du brukar måla med mönster och sånt!" Ja för det finns ju så lite mönster man kan måla?!?! Och vilken färg?! Men om jag får säga det själv så blev det skit bra!:D Jag lyckas alldrig på andras naglar, bara mina egna:P

Nu ska snart jag och mammsen åka och ta in hästarna och sen ska jag nog basta med hårinpackning:P

Take care<3


I would never wish bad things but I don't wish you well

Tänke jag skulle ta och berätta om min helg:)

I fredags storstädade jag mitt rum och sen på kvällen var jag med Linus björn och tompa;) Vi åke in till stan och drack och hade det allmänt bra. Vi skulle stanna och käka på ett gatokök vid avenyn och det var skönaste tjejen som jobbade där, ni kommer inte tycka det är kul om jag berättar men då var det kul:P Guess you had to be there;)
Vi fick i alla fall många tummar upp för tompas bil som jag inte vet vad det heter men en sån där fin bil i alla fall:P

Igår var jag med Linus Björn och Tompa igen:) Först skulle vi åka till varberg till havet men det var så tråkigt väder så vi sket i det:P Vi tänkte bada i någon sjö i närheten men det blev inte så heller:P Vi åt pizza ist och sen på kvällen kollade vi på film hemma hos Tompa:) Asså tre filmer på rad är inte min grej.... först såg vi på någon action film och sen tvingade jag dom att kolla på CHarlie St. Cloud och dom tyckte faktiskt att den var bra:D Sen när vi satte på den tredje filmen höll jag på att dö av hur uttråkad jag var så jag började rota lite i Tompas kök och gjorde te men när jag satte mig och kolla på filmen så höll jag på att somna för den var så dålig.... Men jag räddades av att linus behövde köra hem två av mammas och pappas gäster som var hemma hos oss så jag slapp se klart den:D

Efter fya timmars sömn fick jag gå upp sju idag och ta ut hästarna i stallet och så tänkte jag att jag skiter i att gå och lägga mig igen och håller mig vaken men efter två sekunder på filmen jag satte på så somnade jag och sov till tolv... 
Typ vid kl två åkte jag och min familj hem till mormor som fyllde år på lördagen och träffa släkten och åt middag:) Kom hem vid typ sju eller nått och sen lite senare åkte jag och tog in hästarna igen och nu sitter jag och äter jordgubbar pch dricker te och kollar på lejonkungen^^

Go helg med andra ord;)

Take care<3

RSS 2.0