I watch the rain fall clean from the heavens

Väldigt go helg har jag haft!
I fredags jobbade jag först sen var jag på tjej middag hos fina Ebba som fyller år idag, Grattis till henne!♥ Underbara människa!

Sen kom Linus, Björn, Nisse och Michan och hämtade mig och sen var jag med dom en stund och bara för jag var så himla hes fick jag höra att jag låter som en 80 årig pundare, jätte kul verkligen.... 

I lördags städade jag mitt rum och var jag uppe hos hästen och tog hand om honom och sen kom Ellenen hem till mig och så följde hon med mig och jobbade! Mycket roligare att jobba med roligt sällskap! Sen var vi bara hemma och hade det mysigt och kollade på film och tjockade oss med godis:) 
På söndagen när Ellen hade åkt hem gjorde jag ingenting tills jag skulle jobba:)

Idag var jag först hos hästen och sen träffade jag Malin och åt Lunch med henne på Grafitti, jätte gott! Sen gick vi till IKEA och hon kollade på säng och köpte leksaker till sina hundar och jag köpte mina älskade vanilj ljus^^ 
Sen åkte jag upp till hästen igen och nu har jag käkat och ska snart kolla film och dricka te:)
Take care<3

Det är ju Halloween idag med;)

Fredag!

Hade planer på att bara dö i min säng idag men så blev det inte;) Mötte Amanda och Evelina i centrum och råkade åka med dom in till stan och nu sitter vi hemma hos Amanda och ska äta frukt som man doppar i smält choklad och vi ska snart kolla på Lejonkungen^^ Mys fredag på högnivå♥

Take care♥

As I lose myself here right before your eyes

Varit hos veterinären idag med Prinsen. Han fick av sitt gips och dom skar lite i hoven och sen satte på nytt gips. Jag tycker så synd om honom:( Usch.. Min fina Prins Fabian!♥ 
När jag kom hem la jag mig i min säng och deppade tills jag fick damp och gick ut på en långpromenad i regnet och fick lite prat sällskap av Kajsa en lite snabbis:) Taffade David också på vägen:)
Sen la jag mig i sängen igen och somnade i två timmar och sen åkte upp till stallet och gick ut på en fem minuters runda med min polle och mockade för andra gången. 

Nu väntar jag på att min lååångsamma bror ska laga mat till mig och sen ska jag lägga mig i min säng och inte göra ett piss... Fast jag funderar på att ta ett kok varmt bad och passa på att dränka mig;) Tror nog mest på den idén;)

Take care<3

Ron Pope – Fireflies

I hope the ring you gave to her turnes her finger green

Asså fy fan va mitt liv suger just nu....
Min häst är jätte halt, alla i min familj är jätte sura och vi skriker mest på varandra, jag är jätte trött hela tiden och vet inte varför för jag sover som ett barn, mitt finger har fått en inflanation och är typ 7000000 gånger så stort och gör JÄTTE ont!!!! Jag saknar min hund som inte är hemma... Jag skulle helst vilja gå och dränka mig i en brunn... Jag kan i alla fall glädja mig med att Gais van igår.

Min glädje idag är att jag lyssnar på jul musik och Justin Bieber – Mistletoe

Guldet blev till sand

You make my heart bleed more and more for every day, soon you will have killed me



Heeeeeej

Min helg kommer här då:)
Har haft huset för mig själv hela helgen:) I fredags sov min älskade jessi hos mig och vi kollade på film och bara hade det mysigt:) Saknat den tjejen♥

Sen på lördag när jessi åkt hem åkte jag upp till min halta häst och tog hand om honom... Jag vill riiiidaaa!!!
Sen skynda sig hem och städa hela huset vilket inte gick så fort jag hade hoppts på... vid tre kom Ellen och vi handlade mat för vi skulle ha tjejmiddag med disney tema:) Vid 4 kom elin och då började vi göra oss iordning och sen vid halv 6 kom alla. Jag var törnrosa och sen hade vi pinocchio, kocken i ratatouille, Mr smee, askungen, snövit och sen hade vi två losers som inte klädda ut sig.. 
Efter tjej middagen skulle jag med kajsa, anna och amanda till mölnlycke men när bussen inte gick så sent gick jag hem och la mig isället. 

Idag har jag bara varit i stallet och skrittat pollen och snart ska jag gå och träffa elin en sabbis:)

Take care<3




En känsla utan ord

Åååh vilka sugiga dagar!!!

I tisdags när jag skulle gå och lägga mig kryper en jätte spindel in under min säng och vi hittar den inte så jag vägrar sova i mitt rum så jag lägger mig i källaren... Tror ni jag kan sova ändå? nääää.... Kl 4 går jag upp och lägger mig i mitt rum ändå och sket i den jävla spindeln men somnar inte förens kl 5. så med en och en halv timmars sömn tog jag mig egenom onsdagen. Det känndes som jag inte fanns, Jag kände mig inte närvarande på något sätt, som om jag gick runt i en bubbla. Jag ansträngde mig hela dagen för att inte vara sur och tråkig.. x)  Sen på onsdagen möblerade jag om mitt rum och letade i varenda liten vrå för att hitta den jävla spindeln men den har nog rymt in i mina väggar eller nått för den är borta.. 
Jag orkar inte ens ta den här dagen bara att jag gick i skolan till 20 över fyra och fick springa till bussen för tågen var sent.... Nu är jag jätte trött...

Imon kommer Kajsa och Eli till mig på morgonen och vi ska filma engelskan:)

Take care<3

Bjuder på en bild på Prinsen♥ Min solstråle i regnet!

RSS 2.0