Happy Birthday?

Jaa jag har haft en jätte bra fösdelsedag;D

Började dagen med att mamma pappa och Linus kom in och sjöng för mej och gav mej presenter:D Jag fick en gitarr, ett presentkort på hela nordstan och en locktång:D Linus fick en ring, kosshörlurar och biljetter till the wall konserten;) Sen bar det av till praktiken och där sjöng dom oxå för mej och jag fick ett paket av dom oxå med After Eight^^ Mums! Dom tyckte det var konstigt att jag inte skulle få någon tårta men jag fick faktiskt något bättre än tårta!!:D Hallonpaj!!:D Så det har jag precis ätit med Linus, mamma, pappa och några till;)
Sen är jag fan skadad hela tiden!!! För två veckor sen var det axeln som jag inte kunde röra! Förra veckan var det handleden som jag inte heller kunde röra och nu kan jag inte röra tummen och en liten bit till av handen... Jag kunde knapps gräppa min nagellackspensel!! Jag blir så jävla trött på mej själv! Jag vet ju inte var jag gör heller!!!!

Men jag har i alla fall haft en jätte bra föselsedag!;D


After Eight;)




Min gitarr som inte har kommit än;)

Take care<3

All that I'm after is a life full of laughter

Jag är helt galet trött! Men jag mår väldigt bra ändå!
Jag har nyss kommit hem från min hoppträning och jag spenderade nästan halva tiden att få över honom över en jävla oxer! Men när han väl var över ett par gånger gick allt gallant;D

Fikade idag igen med Linus Björn och Jim och dom åt upp HELA min kladdkaka! Jag han i alla fall få en liten bit;) Tjockisar är dom;)  haha

Ne men nu ska jag ta en dusch och hoppas på en bra födelsedag imon:) Inte för att jag bryr mej så mkt men det är alltid kul med en bra dag;)

Take care<3

Hej!

Jävligt go dag idag!

Började dagen med praktik i solen:D Sen gick jag hem och bakade kladdkakemuffins och sen fikade jag med Linus, Björn, Lorna och Nisse;) Mycker trevligt:) Sen bar det av ner till gymmet och köra bodystep och där träffade jag Linn och vi gjorde lite planer inför helgen;D Hon är allt för bra hon;)
Har pratat lite med Ellen idag och hon är cp;P

Har precis målat naglarna och ska nu ta och dejta sängen;D

Take care<3

Troubles will come, And they will pass

Denna dagen började kl 6 med att fodra hästarna och sen hem, sova en timma till och sen upp till stallet igen och ta ut hästarna. När jag kom hem igen la jag mej i min säng och halvsov tills mamma tvingade mej att hjälpa till att städa ur och rensa hela hästrummet.... Det tog ett tag. Jag hade till och med kvar massa saker som jag hade till min ponny för fyra år sen x) rätt mycket minnen kom tillbaka:P Känndes rätt skönt att slänga massa onödig skit en stor container;P Men lite ponnysaker fick vara kvar(a) 
På eftermiddagen tog jag in alla hästarna igen och nu har jag precis käkat middag med mamma och pappa och jag tror jag förlängde mitt liv med minst ett halvår efter det skrattanfallet. Jag tror jag har världens mest korkade pappa;)

Idag har jag verkligen varit skit trött! Jag behöver egentligen den timman som försvinner men vad ska man göra?;)

Take care<3


Earth Hour



Jag tycker verkligen Earth hour är bra! Hela vårat hus har varit släkt och som tur var var inte pappa hemma så jag slapp bråka med honom hela timmen för jag stängde av tv ;)

Jag hoppas ni släckte oxå?

Take care<3

I've been looking for the answer

Livet flyter på som det ska;)
Praktiken går jätte bra och det är jätte kul!
Det går jätte bra med hästen oxå! Hoppade idag och det har jag inte gjort på jätte länge:D Han var jätte duktig!:D♥
Jag måste bara skriva min jävla Essey oxå men annars så leker livet;D

Ska ta och måla mina naglar nu så ha de;)

Take care<3

Staring out at the rain with a heavy heart

Idag mår jag bra!

Idag var min första dag på praktiken och det gick jätte bra! Jag praktiserar på ett dagis (jag går ju trots allt barn och fritid;)) och alla barnen var jätte söta och snälla. Dom blev jätte ledsna när jag gick:P haha.

Efter praktiken åkte jag till stallet och tog hand om min fina polle♥

Nu sitter jag och skriver en jävla Essey om Alcatraz fängelset-.- Det går inte så jätte bra om jag ska vara ärlig-.-

Take care<3

Jag har aldrig kännt mej mer ensam

Gjorde prov idag i skolan vilket säkert gick skit...  Sen gjorde vi någon lek där vi skulle säga en bra sak om varje person i klassen och jag vet inte riktigt vad jag tyckte och kännde där... Efter skolan sov jag en stund och nu har jag precis varit och jobbat. Passade på att bråka lite med min bror på sms också... Det är ju alltid trevligt...
Det känns som en jävla skit dag idag och jag mår allmänt dåligt....... Sen kommer jag inte får träffa min klass på fem veckor nu för vi har prao pch det känns som jag behöver dom mycket nu.  Men va ska man göra..

Förlåt för ett deppinlägg men så känner jag just nu..

This was exactly what i needed

Fy fan va kul jag hade i skolan idag asså x) Jag vet inte riktigt hur länge jag och Elin satt och asgarva men jävligt länge var det;D Vi är bara för bra;D Haha.

Fick en migrän atack igår och har haft huvudvärk sen dess så det är rätt segt. Men man kan inte sluta leva för det;) Efter skolan idag åkte jag upp till stallet och tog hand om min häst som var så J**** jobbig. Sånna här dagar får mej att sakna min gamla polle mer än vanligt:( Min fina Ragazzo♥

Är ledig imon och vet inte riktigt vad jag ska hitta på:P men jag är väldigt sugen på att köpa skor:D Massvis med skor:D Tihi^^

Take care<3



What makes you different makes you beautiful

Sry att jag inte har bloggat:/ Börjar bli jävligt dålig på det;/

Jag har varit sjuk sen i måndags så jag har knapps varit i skolan denna veckan. Bara på torsdag och idag och så gjorde jag ett prov på onsdagen i skretess för att få gå ut på praktik. Sen gjorde jag matte prov igår och nästa vecka har jag två prov... Kan någon skjuta mej...
Jag har faktiskt inte gjort så mkt denna veckan förutom hoppats på att bli frisk. Och idag ska jag göra detsamma för jag är inte riktigt frisk än och när jag är sjuk hinner jag inte bli friskt innan jag tycker att jag borde vara frisk:P Haha

Nu blir det thaimat med mamma:)

Take care<3

5/3 & 6/3

Förlåt att jag inte har bloggat men jag har inte pallat eller hunnit:P

Började min lördag med att rida vilket gick jätte bra:D Sen skyndade jag mej hem och gjorde mej iordning och sen åkte på släktkalas hos min kusin Elin som fyllde 18;) Senare på kvällen åkte jag och jobbade och sen hem till Elin igen och sov sedan där med Amanda;)

Idag när vi vaknade åt vi frukost sen satt vi ute i solen med filtar ich drack varm chocklad med Elin, Tobbe och Linn:) Mycket mysigt;) Gick väll hem någon gång vid tre sen städade jag mitt rum och sen jobbade jag:P
Nu ska jag ta en dusch och sen måla naglarna;)

Take care<3


Det finns dom man saknar

Sov hos min fina vänn Elin igår:D Hon är grymt bra♥ Vi kollade på film och bara myste och hade det bra vi kollade på sjukaste natthumorfilmen x) Torkel i knipa. Asså hels serriöst vilken sjuk människa som måste ha gjort den x) Idag har vi oxå bara kollat på film och myst^^ Sånna dagar behöver man oftare:P Kom hem från Elin typ vid halv fyra idag och då åkte jag upp till stallet och red:) Jag red ut med Linda och hennes syster och min polle var lite dum och busig idag:P Men det gick bra ändå;)
Nu har jag precis skrivit klart min novell och skickat in den så jag tänte kolla på film^^

Take care<3

Studiedag imon;)

Nu sitter jag med ellen och kollar på film, målar naglarna och dricker te:D♥ När hon åker hem ska jag åka till kunsbacka och sova hos Elin:D♥ Mys;)

Take care<3

RSS 2.0